Det kan være rigtig svært at få indfriet sine drømme, når de handler om et huskøb. Mange danskere har oplevet at blive afvist i banken, når de har søgt boliglån til køb af hus.

Nu er der kommet et godt alternativ til dig, som enten er blevet afvist eller bare vil undersøge andre muligheder. Det betyder at du kan søge boliglån online på op til 2 millioner kroner. Klik ind for at læse mere og komme i gang. Som alle andre ansøgninger online, er det helt gratis og uforpligtende at søge. 

Har banken sagt nej til huskøbet?

Har din bank sagt nej til huskøbet, er der heldigvis hjælp at hente andre steder. Netop fordi bankerne ofte kan være kræsne omkring hvem de godkender, er der kommet nye koncepter og udbydere på online markedet. Klar til at hjælpe de personer, der har fået et nej. Løbet er altså ikke kørt for det nye drømmehus, selvom banken har afslået muligheden for et boliglån.

Når man låner penge fra firmaer online, er renten ofte dyrere end hos banken. Men hvis du søger om lån til hus via firmaet Udenombanken, behøver det faktisk ikke være tilfældet. For selvom de specielt får henvendelser fra afviste bankkunder, behøver deres rente ikke være så meget dårligere.

Hvis du stadig mangler penge til huskøbet, kan vi derfor kun anbefale dig at undersøge muligheden. Du har kort sagt alt at vinde, for du forpligter dig ikke til noget og kan altid afvise, hvis den tilbudte rente er for høj. Her er hvad du bør vide i korte træk:

  • De tilbyder dig renter fra 5 %.
  • Du kan søge op til 2 mio. kroner.
  • Det er gratis og uforpligtende at søge.
  • Du kan låne til køb af ejerbolig, andelsbolig, sommerhus etc.
  • Svar inden for 24 timer.

Undersøg mulighederne hos Udenombanken

Udenombanken blev startet i 2014 og siden har rigtig mange danskere benyttet sig af muligheden for at få det lån, banken har nægtet dem. Hos Udenombanken har du mulighed for at ansøge om alt fra 100.000 – 2.000.000 kroner, alt efter dine behov. Det kan du gøre, uanset om du vil købe en andelsbolig, nyt sommerhus eller en kolonihave.

Der sidder eksterne långivere klar til at udelåne penge igennem Udenombanken, så det er på mange måder en friskt alternativ til pengeinstitutterne. Konceptet kaldes peer-to-peer, der betyder lån fra person til person. Det er sikkert og let,men det hele foregår professionelt, så det kan du være helt rolig omkring. De er underlagt samme krav og regler som øvrige lånefirmaer i Danmark.

Ansøgningen foregår over nettet, som det kendes hos de andre udbydere online. Du udfylder selv deres formular og så finder deres medarbejdere det bedste tilbud til dig, som passer til dine behov. Ansøgningsprocessen er langt hurtigere og nemmere end i banken, hvilket blot er endnu en fordel.