Har du brug for en ny håndvask i badeværelset eller en ny vask i køkkenet? Alt efter modellen og kvaliteten, kan det sagtens være en investering på 3.000 – 6.000 kr. Det er penge de fleste kan spare op, men det er ikke altid man har mulighed eller lyst til at vente.

Skal du bruge pengene nu og her, gør du klogt i at vælge de billigste løsninger på online markedet. 

Online lån til ny vask

Lån penge til ny håndvask eller køkkenvask online, hvis du gerne vil gøre det gratis. Lyder det for godt til at være sandt? Den er faktisk god nok, for Vivus og Lendon tilbyder henholdsvis gratis kredit & lån til nye kunder.

Det er dog kun op til 4.000 for førstegangskunder, selvom det kan finansiere det meste. Se mere om deres vilkår og tilbud herunder:

Der er helt sikkert mange danskere der mener det er usmart og for dyrt at søge lån til ny vask online, men ved små pengebehov, vil disse to være en god løsning. Specielt hvis du ved at der kommer penge ind på kontoen inden længe. I det tilfælde bliver du tilbudt kortvarig likviditet, hvorefter du kan afdrage, når du har fået løn ind på kontoen.

Lån penge til ny håndvaskDet skal dog nævnes, at hvis du ikke har mulighed for at tilbagebetale de 4.000 inden for 30 dage, så bør du holde dig fra det. Alternativt kan du blive pålagt dyre gebyrer og andet.

Sammenlign og søg lån via os

Du har altid muligheden for at sammenligne og søge lån via Danlaan.dk, hvor du kan få overblik over de førende udbydere på nettet. Det gør det nemt og mere ligetil, at finde frem til hvor du bør ansøge.

Du kan fx. tjekke vores oversigt med de førende online lån på 6.000 kroner. Det pengebeløb bør kunne finansiere de fleste modeller på markedet.

Netop ansøgningsprocessen er et område, du ikke må undervurdere betydningen af. Det er den der i sidste ende sikrer dig den laveste ÅOP og det billigste lån.

Se også: Lån penge til nyt køkken

Gode råd når du vælger køkkenvask & håndvask

Vi slutter af med en række gode råd til at vælge køkkenvask & håndvask, for dig der ikke allerede har fundet den rette model. Det er nemlig ikke så nemt, når det hele skal matche.

  • Stilen skal passe til rummet: Der findes mange vaske på markedet og man kan nemt forelske sig i en model. Det er bare alfa omega at den passer til rummets stil. Ellers kan den være nok så flot. Husk at have fokus på helheden.
  • Tidløst design og størrelse: Du bør gå efter et tidløst design og en størrelse, der er passende både nu og om 3 år. Det er fx. ærgerligt at vælge en håndvask i badeværelset, der ikke er stor nok til baby, hvis i planlægger at få børn snart.
  • Holdbart materiale: De fleste vaske bliver fremstillet i både stærke og holdbare materialer, men der er alligevel forskel. Noget der kan afspejle sig i prisen. Under alle omstændigheder bør du gå efter de holdbare materialer, så den holder længe og forbliver flot.

Der er helt sikkert flere elementer, der har betydning for dig, men hav altid disse 3 aspekter med i din beslutningsproces. Vil du gerne i gang med at søge lån til ny vask, kan du nemt gøre det via vores oversigt.