Hvert år drager tusindvis af danskere afsted på ferie, men det er ikke nogen billig fornøjelse. En god sommerferie eller skiferie kan hurtigt koste imellem 10.000 og 20.000 kroner.

Det er ikke penge alle har på kontoen og Danlaan.dk ser derfor på, hvor du kan låne penge til ferien, så I alligevel kan komme afsted.

Lån til din sommerferie eller skiferie

Hvis du mangler penge til din sommerferie eller skiferie, kan et lån give dig det du mangler. Der kan være mange grunde til at du behøver et lån, men vi ved alle hvor vigtigt det er at komme afsted, så man kan koble helt fra hverdagens arbejdspres og stress. Se gode online lån til ferie her:

Banken vil desværre sjældent være så forstående, men på nettet har du gode muligheder for at optage lån op til 20.000 kroner. De stiller nemlig kun få krav til dig som kunde. Er du over 18 år, ude af RKI og med en fast indkomst, så er chancerne gode.

Lån penge til skiferieHer bliver der hverken stillet spørgsmålstegn ved dit formål eller privatøkonomi. Nettet er blevet en rigtig hurtig og behagelig måde at låne penge på. Det er klart, at renterne ikke er markedets laveste, men det skal du bare være bevidst om.

Du kan nemt ansøge via Danlaan via oversigten eller via knappen herunder. Vi giver dig overblikket over mulighederne og hjælper dig godt i gang.

Populære feriemål

Hvis I mangler inspiration til hvor I skal tage hen, kommer vi her med top 3 over feriemål, alt efter om den står på ski- eller sommerferie:

Top 3 sommerferiesteder

  1. Maldiverne (afslapning og varme)
  2. Thailand (lidt af det hele)
  3. USA (til shopping og sightseeing)

Top 3 skisteder

  1. Trysil i Norge (for børnefamilier)
  2. Val d’isere i Frankrig (for trænede)
  3. St. Anton i Østrig (for unge)