Skal du til årets Distortion? Det er en fantastisk begivenhed, der samler tusindevis af danskere i 5 dage. Hvis du har planer om at være meget aktiv, kan det hurtigt blive dyrt i drikkevarer og spisning. Alene Distortion Pass’et 575 kroner og inklusiv drikkevarer, bliver det hurtigt nogle dyre dage.

Hvis der er lavvande på kontoen, kan du lave et mindre lån online. Her kan du søge alt fra 3.000 til 400.000 kroner, alt efter hvad du mangler. Det er nemt, enkelt og hurtigt at ansøge. Få overblikket og kom i gang hos os.

Søg forbrugslån til Distortion online

Når du søger forbrugslån til Distortion online, får du hurtigt svar på din ansøgning. Svartiderne er på kun 1 time hos flere udbydere, men nærmest alle vender tilbage samme dag. Du får derfor hurtigt afklaret dine muligheder og klarhed over, hvilket lånefirma der er bedst.

En stor fordel ved udbyderne online er, at formålet ikke gør nogen forskel. Det har derfor ingen betydning, om du søger lån til Distortion, Skanderborg, Roskilde Festival eller noget helt fjerde. Så længe du er mindst 18 år, ikke står i RKI og er dansk statsborger, har du gode chancer for at blive godkendt.

Lån penge til DistortionNogle få firmaer kræver at du har en mindsteindkomst, men her vil de fleste enten være lønmodtagere, dagpengemodtagere eller studerende på SU. Langt de fleste unge har en fast indkomst og har du ikke, vil det næppe være smart at optage forbrugslån.

Se også: Kan jeg lave lån uden arbejde?

Distortion program 2020

Aktuelt er programmet for 2020 udgaven af Distortion ikke offentliggjort, men vi vil opdaterer siden så snart programmet og kunstnerne er kendt. Uanset hvad skal der nok være masser af fest i gaden og god musik overalt.

Der kommer mange flere, så der skal nok være masser af god musik og fede oplevelser. En af de særlige ting ved Distortion er heller ikke musikken, men stemningen generelt og de mange glæde mennesker, der fylder bydele af København.