Har du brug for et lån til nye dæk? Det kan være dyrt at udskifte bilens hjul, i hvert fald hvis det skal ordnes på værkstedet. Prisen kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner.

Hvis din økonomi har svært ved at bære dækskiftet, har du muligheden for at søge lån til vinterdæk eller helårsdæk online. Reelt har formålet ikke den store betydning for dine muligheder, når du ansøger online.

Her er udbyderne i højere grad fokuseret på din indtægt og alder. Er du over 18 år, ude af RKI og med en årsindtægt over 150.000 kr., så vil du have gode chancer for at få godkendt din låneansøgning.

På nettet kan du låne alt fra 3.000 til 400.000 kr. og det bør være nok til at kunne finansiere alle typer dæk. Du kan se mere om priser på vinter-, helårs- og sommerdæk i artiklen.

Danlaan.dk hjælper dig godt i gang ved at henvise dig til førende lånefirmaer online, så du hurtigt får dig et overblik og derved kan låne penge til dæk med en fornuftig rente.

Lån til vinterdæk

Hvis du mangler finansiering til nye dæk, er det faktisk ligegyldigt hvilken type der er tale om. Det kan være dine helårsdæk skal udskiftes eller at du skal have vinterdæk på bilen, inden i tager på skiferie.

Uanset hvad så er dækkene en vigtig del af bilens sikkerhed og specielt om vinteren, kan det kun anbefales at få vinterdæk på bilen. De 5.000 – 10.000 kroner det koster at få skiftet er småpenge, med tanke på jeres sikkerhed.

Lån til vinterdæk er relativ nemt at lave på nettet, hvor der ikke stilles spørgsmål til formålet. Du er ikke i banken. Du er på nettet hvor udbyderne gør alt for at processen er så hurtig og nem som muligt.

Det betyder at du næsten altid vil få svar på dine låneansøgning samme dag og hvis du godkender, kan pengene hurtigt være på kontoen.

Danlaan.dk har lavet en god oversigt over udbydere, hvor du kan se deres lånebeløb, alderskrav og ÅOP. Det giver dig et rigtig godt udgangspunkt, når du skal finde det billigste lån til nye vinterdæk eller helårsdæk.

Find dit lånebeløb her og se dine lånemuligheder.

Priserne på nye dæk

Det er klart, at dækpriserne har en væsentlig indflydelse på dit pengebehov. Danåan har derfor undersøgt markedet, for at finde frem til prisniveauet. Ifølge Billigalu.dk har vi fundet frem til nogle af de laveste og højeste priser. Det skal nævnes at et skift på værkstedet hurtigt kan gøre det til en markant dyrere oplevelse.

Du kan derfor overveje, om du selv vil være i stand til at skifte dem selv for at spare penge.

  • Vinterdæk: 344 – 878 kr. pr. stk.
  • Helårsdæk: 462 – 1004 kr. pr. stk.
  • Sommerdæk: 367 – 1332 kr. pr. stk.

Vi vil anbefale dig at vælge anerkendte mærker som Continental, Goodyear og Michelin. De er altid kendt for den høje kvalitet.

De laveste dækpriser er typisk på de billig mærker på markedet. Det er værd at bruge 100-150 kroner ekstra, på et få en bedre kvalitet og holdbarhed. På den lange bane kan det hurtigt vise sig at være en billigere og bedre løsning.