Hvad er mere hyggeligt, end en brændeovn om vinteren? Det er godt for indeklimaet og giver hygge til hele huset. De er bare ikke billige og en god brændeovn kan hurtigt koste fra 15.000 kr. og opefter.

Penge de færreste danskere har på kontoen og medmindre du ønsker at undvære, bør du låne penge til brændeovn. Du kan ansøge gratis og uforpligtende online. Se dine 3 bedste lånemuligheder her.

Finansiering af ny brændeovn

En brændeovn kan være en god investering af mange grunde, men det betyder ikke at banken ønsker at bevilge dig et lån på 15.000 eller 50.000 kr. Er du blevet afvist eller foretrækker du online udbydernes hurtige løsninger, kan du få overblikket på Danlaan.dk.

Vi har lavet en top 3 med de bedste og billigste lånemuligheder, for dig der mangler penge til ny brændeovn. Vi ved hvor stor forskel der kan være på kreditomkostningerne og derfor bør du ansøge hos mindst 2 af dem.

Top 3 lånemuligheder online

Bank Norwegian er vores personlige favorit, så længe du er over 23 år og har fast arbejde. De har lave renter, hvilket gør dem til én af online markedets billigste.

Nordiclån er nyheden i 2016, med lave renter og hurtig godkendelsesproces. Du får hurtigt svar og de fleste kan blive godkendt hos dem. Du skal være mindst 20 år

Basisbank har været en populære udbyder i Danmark siden 2000. En af de mest seriøse og dygtige udbydere på online markedet, hvor du ligeledes kan få konti, refinansiering og andre finansielle ydelser. De er mere din 2. bank, end et normalt lånefirma.

Ansøg gratis og uforpligtende hos alle 3 for at finde den billigste finansiering ny brændeovn.

Former for brændeovne

Hvis du mangler pengene, men ikke har lagt dig helt fast på typen eller modellen, bør du læse med i de næste afsnit. Der findes nemlig et væld af brændeovne og Danlaan.dk gør dig klogere på de mange former herunder. Det kan give dig et overblik over, præcis hvor mange valgmuligheder du faktisk har:

  • Fritstående og indbyggede brændeovne
  • Støbejernsovne
  • Kakkelovne: Muret med kakler eller fliser
  • Træpilleovne: Aanvender træpiller, en elektronisk løsning
  • Gasbrændeovne

Hvilken model der er den rigtige for dig, afhænger udelukkende af dine behov og en smule af dit nuværende hjem. I enkelte tilfælde kan det give begrænsninger, men dine ønsker og budget, bør spille en væsentlig rolle i beslutningsprocessen.

For som vi har nævnt, kan det koste dig alt fra 15.000 til 50.000 kroner, alt efter hvilken variant du vælger. Så det gælder om at få det hele til at passe sammen; budget, behov og type.

Fritstående vs. indbyggede

Der findes mange typer brændeovne på markedet og man kan specielt skelne mellem de fritstående og de indbyggede. De fritstående er dem der findes i langt de fleste hjem, mens de indbyggede er en mere moderne løsning, da det ser smartere ud rent designmæssigt. Her kan de indbygges/monteres i muren.

Gode råd til brug af brændeovn

Vi slutter af med en række gode råd til brugen, hvis det er din første gang. På den måde kan du undgå at lave de normale fejl, som man ofte begår i starten:

  • Brug kun tørt træ
  • Skru ned for luften, når den er i gang
  • Stabl brænde og pinde i en trekant
  • Husk at lukke lågen – pas på den giftige røg!

Ønsker du at komme i gang med at låne penge til brændeovn, er du velkommen til at gøre det via os. Vi fremviser de bedste og billigste udbydere online, så du kan finde en god løsning, til dine behov.