I dag er det lørdag og ønsker du at låne penge i weekenden, er det muligt, til dels. Du kan nemlig ansøge når det passer DIG. Vi ser på mulighederne for at lave lån om lørdagen eller søndagen.

Vores verden bliver hele tiden mere digital og nettet rykker vores grænser hver dag. Mange ting som man kun kunne drømme om for få år siden, er i dag blevet mulige via nettet.

Det er blevet langt nemmere og hurtigere at skaffe pengene, hvilket giver den optimale frihed, når det kommer til lån. Med online mulighederne kan du låne penge om lørdagen eller på en søndag, hvis du har lyst – endnu en ting, som internettet har muliggjort.

Vælg lånebeløb for at se dine lånemuligheder.

Du bestemmer selv om du vil ansøge om små eller større pengebeløb. Det har ingen indflydelse på hvornår du kan søge.

Du kan ansøge døgnet rundt

Online lån er på kort tid blevet meget populært, og en af grundene er formentlig, at det er så nemt og fleksibelt at få penge over internettet. Du kan ansøge når du vil, selv på en lørdag eller søndag. Du behøver ikke tilpasse dig bankens åbningstider, aftale en tid, vente på godkendelse eller noget helt fjerde.

Lån penge på en lørdag eller søndagMed online lån kan du ansøge døgnet rundt, og du vil have pengene på din konto forholdsvis kort tid efter, at lånet er gennemført. Derfor er det den oplagte løsning, hvis man står i en situation, hvor man er økonomisk presset og ikke har tid til at tage det i banken.

Online lån er kendetegnet ved deres fleksibilitet og frihed, hvilket afspejler sig i at du kan låne penge om lørdagen eller selv på en søndag.

Pengene er der først om mandagen

Hvis du godkender et forbrugslån hverdagene og inden for normale åbningstider, vil du kunne have pengene på din konto mindre end et par timer, i visse tilfælde. Det gælder dog ikke når du søger om lørdagen og søndagen eller om natten.

Hvis du tager et lån i weekenden, vil du formentlig først få pengene ind på din konto om mandagen. Men det betyder stadig, at online lån er langt hurtigere end de traditionelle former i banken, hvor man skulle gennem en længere godkendelsesproces.

Alle landets pengeinstitutter har “lukket” i weekenden, hvilket betyder at selv hvis lånefirmaet overfører dig pengene, vil de først være der næste hverdag. Samme princip gælder fx. ved udbetaling af løn. Du har aldrig fået din løn lørdag eller søndag.

Du kan dog med fordel gøre alt forarbejdet og underskrive aftalen, så du kan se frem til at modtage pengene som det første mandag morgen.

Du kan tjekke firmaernes udbetalingstid online

Hvis du har nogen erfaring med online lån, ved du også, at der i dag er et stort udvalg af udbydere, der tilbyder penge til privatpersoner over internettet. Derfor har de forskellige virksomheder også forskellige udbetalingstider.

Det er i mange henseender en rigtig god idé at se nærmere på de enkelte muligheder, inden du ansøger. Netop fordi der er så mange muligheder, kan man blive fristet til at tage ”den første, den bedste”. Men i mange tilfælde kan det godt betale sig at bruge lidt tid på at undersøge mulighederne.

På den måde kan man sammenligne de forskellige tilbud og finde frem til den rette løsning, med de laveste renter og omkostninger. Desuden kan du som nævnt finde ud af, hvornår firmaet udbetaler deres penge. Om det sker i løbet af timer eller dage.

Det er smart, hvis du har brug for pengene med det samme. Med lån på nettet er der åbnet en helt ny verden af muligheder – muligheden for at ansøge om lån døgnet rundt, alle ugens syv dage.