Du kan sikkert godt bruge lidt ekstra penge til månedens budget? Ellers kan det være svært at finansiere ferien, renoveringer i hjemmet eller det nye fjernsyn i stuen.

Uanset hvad du søger penge til, kan du nemt og hurtigt optage lån på nettet. Du kan reelt låne penge på 5 min online, hvis du blot har lønsedler og årsopgørelse klar. Ansøgningsprocessen på nettet har aldrig været hurtigere eller nemmere.

 

Lån tager kun 5 minutter online

Hvad kan du egentlig nå på fem minutter? Sætte vasketøj over, lave kaffe eller en tur i Fakta? Du kan også låne flere tusind kroner på fem minutter. Alt du skal gøre er nemlig at udfylde informationerne, ønskede lånebeløb og tid, så får du svar inden for 1 time.

Mange danskere gider ikke de lange ventetider, papirarbejdet og bureaukratiet, der ellers ofte hører med til låneprocessen. Det har gjort online lånefirmaerne til et godt alternativ, da du slipper for alt det normale besvær og lange ventetider.

Lån tager kun 5 minutter online og vælger du at ansøge hos flere, behøver det ikke tage meget længere. Flere ansøgninger vil blot stille dig langt bedre som kunde. Dels for at finde det billigste lån og dels for at find tilbuddet med de bedste vilkår.

Søg forbrugslån online

Udbyderne på nettet er godt klar over, at det er på behandlingstiden de kan konkurrere med bankerne. Derfor har de i de seneste år også gjort meget for at strømline processen så meget som muligt, for kundernes skyld. Det har nu ført til at du kan låne penge på kun 5 min online.

Lån penge på 5 minHav lønsedler og årsopgørelse klar

For at du skal kunne søge om lån på 5 minutter, er det en god idé allerede nu at finde din seneste årsopgørelse og 3 lønsedler frem. Langt de fleste udbydere vil nemlig bede dig medsende dem under ansøgningsprocessen.

Har du dem klar på forhånd, skal du ikke bruge tid på at finde materialet frem og du har det lige ved hånden, såfremt du vælger at ansøge hos flere firmaer.

NemID har gjort det hurtigere

Udbyderne skal have en stor del af æren for at få gjort låneprocessen så hurtig som nu. Men uden udvikling inden for teknologi og sikkerhed, ville det ikke kunne lade sig i gøre i samme grad. Med lanceringen af NemID har lånefirmaerne på nettet fået en stor fordel i forhold til før.

NemID har gjort det meget hurtigere at låne penge online, fordi det kan benyttes til at underskrive den endelige aftale. Det vil sige, at du ikke behøver at printe lånekontrakten ud for at underskrive, hvilket sparer alle parter for en helt masse tid og spild af papir.

Det er sikkert at underskrive med NemID, fordi det er knyttet til vores personnumre, som er helt unikke fra person til person. Det er også derfor, NemID bruges til at logge ind på din netbank, din e-boks, Skats hjemmeside eller borger.dk. Du kan altså trygt bruge dit NemID, når du skal låne penge.