Du kan låne penge om lørdagen og søndagen online, hvor udbyderne konstant har åbent for nye ansøgninger. Det betyder faktisk at du kan ansøge døgnet rundt og alle ugens dage. Du kan søge om lån på en lørdag, en søndag eller om natten.

Det er en af de klare fordele ved nettet. Du kan ansøge når det passer dig, uanset om det er om lørdagen i morgentøj eller langt ude på natten. Vi giver dig overblikket over firmaerne online, så du kan se hvem der kan hjælpe dig.

Lån penge på en lørdag eller søndag

– og få hurtigt svar

Låneselskaberne sidder klar til at modtage din ansøgning og du får typisk rigtig hurtigt svar. Det betyder at du endda kan være heldig at få svar i weekenden, hvor bankerne holder lukket. Her har flere online udbydere bemanding på i weekenderne, da de går meget op i en hurtig ansøgningsproces.

Søg om forbrugslånSå selvom mange tror det er en umulighed at låne penge om lørdagen eller søndagen, er det faktisk muligt både at ansøge og få svar. Du kan herefter sammenligne tilbud med hinanden og vælge det du foretrækker. Når du har underskrevet låneaftalen med din digitale signatur, vil selskabet oprette dig som kunde.

Få overblikket og kom i gang med at søge via knappen herover.

Lån penge om lørdagenDu har ofte pengene næste hverdag

Det centrale for dig er måske hvornår du kan forvente pengene på din konto? Firmaernes udbetalingstider varierer fra 1 til 3 dage, men du vil ofte have pengene næste hverdag. Det er det mest normale online.

Problemet ved at søge lån på en lørdag eller søndag er, at pengene tidligst kan være der mandag. Årsagen er at pengeinstitutterne holder “lukket” henover weekenden, så selv hvis lånefirmaet overførte pengene til dig lørdag/søndag, ville de første være der næste hverdag.

Den eneste ulempe ved at låne penge på en lørdag eller søndag online, er altså at du kan komme til at vente lidt ekstra tid på pengene. Men brug det konstruktivt, til at få indhentet flere tilbud og finde frem til den optimale løsning. Det er ikke noget der bør laves eller besluttes på få minutter eller timer.

Vi kan derfor kun anbefale dig at søge om lørdagen, afvente svar retur og så bruge søndagen på at gå disse igennem, inden du tager en beslutning. Chancerne for at denne beslutning bliver rigtig og velovervejet, vil være langt større.

Læs også: Lån af penge til regninger

Ansøg alle ugens dage = Fleksibilitet

Vi har allerede været inden på at lånefirmaerne online har det man kan betegne som “døgnåbent”. Du kan ansøge alle ugens dage og om natten, hvis det er det du foretrækker. På mange måder kan det minde om diverse webshops, hvor du ligeledes kan placere din ordre døgnet rundt.

Det giver dig en stor fleksibilitet som forbruger og det er noget de fleste værdsætter. I banken vil du i højere grad skulle finde budgetter frem og få aftalt et møde, førend du overhovedet kan vide, om du vil få bevilget et lån. Online tager ansøgningsprocessen normalt ikke mere end 1-3 dage – også selvom du søger i weekenden.

Lån om lørdagen – hvordan kommer jeg i gang?

Vil du gerne i gang med at søge lån om lørdagen, kan du med fordel følge disse punkter, for den optimale ansøgningsproces. For selvom det er weekend, bør du fortsat gribe det an på præcis samme måde. Der er alligevel ingen der kan indsætte penge på din konto lørdag eller søndag.

Følg disse 5 punkter, så du giver dig selv de bedste forudsætninger for et billigt lån, du bliver glad for i længden:

  1. Start med at få overblikket – det kan du gøre via oversigterne på hjemmesiden.
  2. Udvælg en 2-4 firmaer som kan hjælpe dig – du kan med fordel tjekke anmeldelser mv.
  3. Udfyld en uforpligtende låneansøgning – husk at få udfyldt flere.
  4. Gennemse tilbuddene og sammenlign ÅOP, vilkår med mere.
  5. Vælg den laveste ÅOP.

Processen behøver ikke at være sværere end dette, selv hvis du ønsker at låne penge om natten eller på en søndag.

Vi vil dog knytte en bemærkning til det sidste punkt 5, da den laveste ÅOP ikke altid, er det rigtige for dig. Går du efter den billigste løsning er det den rigtige vej, men der kan være særlige forhold og vilkår, der gør andre lånetilbud bedre. Hav derfor øje for disse, inden du træffer din endelige beslutning.

Når du har valgt et tilbud, kan du nemt underskrive med NemID. Dette sker generelt via udbyderens egen hjemmeside.