Du kan låne penge til ny indkørsel & carport på forskellige måder. Uanset hvad du vælger, er der ingen tvivl om at begge kan være til stor glæde.

En indkørsel kan vække stor glæde hos både dig selv og dine gæster. En carport kan ikke kun beskytte bilen i vinterperioden, men bruges som værksted eller til opbevaring. Se mere om mulighederne for at optage lån til carport og indkørsel på denne side.

Søg finansiering til husets front

Der er ingen tvivl om at både en flot indkørsel og en praktisk carport, vil være gode investeringer.  Indkørslen og carporten er husets front, det første man bliver mødt med, så den bør du fokusere på at gøre pæn.

Du kan søge finansiering til husets front på flere måder. I visse tilfælde kan forhandleren bidrage til finansieringen og ellers er du overladt til banken og låneselskaberne online. Banken bør være dit førstevalg, hvis du ellers kan blive godkendt hos dem.

Kan du ikke, vil låneselskaberne være et godt alternativ. Her er det langt mere ligetil og hurtigt at søge, blive godkendt og få pengene ind på kontoen. Flere og flere danskere vælger derfor denne løsning. Vi kan selv se de mange fordele du får glæde af som forbruger.

Du kan altid indhente lånetilbud på ny indkørsel & carport online, uden du behøver at sige JA. Du kan sagtens få fat i tilbud, mens du hører banken, så du har flere kort på hånden. Det vil blot styrke dine chancer for at blive godkendt og finde den bedste løsning.

Indkørsel med carportDet bedste er formålet reelt er underordnet, så det gør ingen forskel om lånet skal bruges til ny carport eller nye vinduer på husets front.

Indkørslen er et vigtigt førstehåndsindtryk

Din indkørsel er det første folk møder, når de kommer på besøg i dit hjem, den er altid synlig fra gaden og det betyder meget, at indkørslen er noget, der byder velkommen til dit hjem og ikke skræmmer folk væk. Og det er vigtigt, at indkørslen passer til huset og haven.

Tænk langsigtet, når du lægger ny indkørsel

En indkørsel skal ligge længe og er en ligeså langsigtet løsning som en ny terrasse eller nyt gulv til hjemmet, så det er vigtigt, du giver det noget omtanke, inden du bestemmer dig for et materiale, farve og mønster. De fleste typer sten, betonbelægninger og grus er langtidsholdbare og kræver minimal vedligeholdelse.

Det er vigtigt, du giver det noget omtanke, inden du bestemmer dig for et materiale, farve og mønster.

Vælger du sten, vil der gro ukrudt op, som skal luges eller brændes væk, men med sten kan du lave et helt unikt og flot mønster i din indkørsel, som sagtens kan veje op for det. Og en indkørsel af sten er nemt at lægge.

Med beton kræver det lidt mere arbejde, før du kan gå i gang med at støbe og få den klar, men den lange proces giver brandflot resultat, så hvis du er varm på beton og har bare en lille smule tålmodighed, kan det helt sikkert betale sig for det flotte, glatte finish.

Grus er den nemmeste af de tre løsninger at lægge, og hvis du omkredser indkørslen med sten, bliver de også nogenlunde på sin plads. For at holde gruset pænt og flot, skal det rives en gang imellem og tilfældigt ukrudt skal fjernes, men ellers er det en nem løsning at etablere og nemt at vedligeholde.

Så meget glæde vil din bil have af en carport

Hvis du alligevel går i gang med en renovering af indkørslen, kan du overveje at sætte en carport op, nu du er i gang. De er typisk lavet af træ, er nemme at give en klat maling, og du kan selv sætte den op med lidt hjælp fra et par venner. Og din bil vil virkelig takke dig, når det regner, sneer eller er støvet.

En carport lukker ikke helt af som en garage, men den kræver heller ikke den samme plads, og du skal ikke i gang med at bygge. Den skal bare sættes op.

Fordele ved en carport

En carport er en god løsning for dig, der ikke har plads til en garage eller synes, det er en for dyr løsning, og den kan bruges til andet end bare til bilen. Hvis du har plads til en lidt bredere variant, kan også cykler, som let ruster, komme i læ for regnen. Sidst men ikke mindst kan carporten danne en slags barriere om til din baghave, så den bliver mere privat.

Relaterede artikler på Danlaan.dk

Lån penge til ny cykel

Lån penge til nye vinduer