Lån penge med NemID

Lån penge med NemID enkelt og ligetil online. NemID løsningen har på mange måder revolutioneret bankverdenen og lånemarkedet i Danmark. Så meget at nærmest alle online udbydere anvender digital signatur, til underskrivningen af låneaftalen. NemID er hurtigere, nemmere og mere sikkert.

Danlaan.dk giver dig overblikket over de populære og førende låneudbydere online, som du bør overveje.

  • Ansøg gratis og uforpligtende hos alle lånefirmaerne.
  • Udfyld 2-3 ansøgninger for at finde det billigste lånetilbud.

Søg lån med NemID godkendelse

Der er mange gode fordele og egenskaber ved NemID løsningen, det bliver helt sikkert den fremtidige metode til underskrift af låneaftaler online. Vi er efterhånden blevet vant til NemID efter at have brugt den mange år i netbanken eller på SKAT.dk.

Vi er blevet trygge ved den og derfor er det kun godt, at du nu kan underskrive online lån med NemID. For det gør at du i bedste fald, kan have pengene på kontoen inden for et par dage. Ingen ventetid på posten eller besvær med at få sendt lånedokumenterne frem og tilbage. Nu kan det hele klares digital med den digitale signatur. Flere og flere udbydere har derfor valgt at integrere det i deres løsning.

Det seneste eksempel på det, er Danmarks nye lånefirmaer Fokuslån og Føniks Privatlån, som kun tager imod kunder der har en digital signatur. Fordelene går begge veje, da kunden får en hurtigere ansøgningsproces og firmaet får mindre bureaukratisk besvær.

Alle de nyeste udbydere på markedet har alle NemID integreret i deres koncept og vi tror kun det er et spørgsmål om tid, før samtlige firmaer på nettet anvender den løsning. Specielt i takt med at du som forbruger bliver mere og mere vant til at klare dine sager digitalt.

Kviklån med NemID

  • Søg og få svar inden for 15 min

Det er vigtigt at skelne mellem kviklån og forbrugslån med NemID. Ved den ene løsning går du efter en kortvarig løbetid op til 30 dage, hvor du både kan forvente hurtigt svar og hurtig udbetaling. Det betyder pengene kan være på din konto inden for kort tid.

De fleste udbydere har standardiseret deres systemer, så du reelt får svar sekunder og minutter, efter at have ansøgt. Det gør du nemt og enkelt finder frem til, dels hvem der kan hjælpe dig og dels til hvilken rente. Det er bare kun gratis for nye kunder og ellers kan det være ombefattet af høje kreditomkostninger. Så gør det med omtanke. Du er ligeledes begrænset til at kunne søge mellem 100 og 4.000 kr. som ny kunde, samt op til 10.00 kroner som eksisterende.

Forbrugslån med NemID

  • Søg og få svar inden for 1-3 hverdage

Forbrugslån med NemID er for dig, der ønsker flere penge over en længere løbetid. Du kan vælge løbetider op til 180 måneder online og pengebeløb fra 5.000 – 400.000 kr. Det giver dig en bred vifte af valgmuligheder som forbruger. Næsten uanset hvad eller hvem du vælger, vil du have muligheden for at underskrive med dit NemID.

Processen vil typisk være således, at du modtager en mail efter du har ansøgt og de har vurderet din ansøgning. Er svaret positivt, vil låneaftalen ligge klar til dig på deres hjemmeside. Her kan du logge ind og læse aftalen igennem, hvorefter den kan signeres digitalt via nøglekortet. Det er bare vigtigt du husker på underskriften er 100 % gyldig, så tænkt dig godt om, inden du skriver under.

Vælger du at låne penge med NemID på nettet, kan du forvente svartider inden for 1-3 hverdage. Nogle svarer dig allerede efter en time, mens andre tager sig lidt længere tid. Det bør du ikke tage dig af, da dem med længst svartider, ofte hører til blandt de billigste og mest seriøse udbydere.

Kan jeg søge trods RKI?

Det er ikke muligt at låne penge trods RKI registrering, NemID eller ej. Ingen selskaber accepterer ansøgninger fra dårlige betalere og her gør ansøgningsprocessen og valg af udbyder ingen forskel. Dit primære sigte bør være at få styr på din gæld og aktuelle kreditorer.

Det gør du ved at danne dig et overblik og undersøge, hvem der har anbragt dig i RKI eller Debitor Registret. Efterfølgende kan du tage kontakt til diverse kreditorer for en snak om mulighederne. Start en dialog med dem, det belønner sig typisk. Det giver dig samtidig muligheden for at aftale en afbetalingsordning med dem, som din økonomi kan bære. Lån med NemID trods RKI er ikke muligt i Danmark.

Er min NemID godkendelse gyldig, som min håndskrift?

En af de meget udbredte spørgsmål er, hvor vidt NemID godkendelse er juridisk gyldig, på højde med ens håndskrift. Det korte svar er JA. Din digitale signatur regnes for at være mindst lige så gældende som din fysiske signatur og den er faktisk langt mere sikker. For hvad tror du der er nemmest at kopiere – ens håndskrift eller ens NemID bruger, kode OG nøglekort?

Der er mange fordele ved den digitale signatur, men én af de geniale ting er, at underskriften er opdelt i 2 dele. Du skal både have login og nøglekortet, før du kan bruge det til noget. Det er ikke uden grund at NemID signaturen nu ligeledes bruges til godkendelse af årsrapporter og regnskaber, i erhvervsmæssige sammenhænge. Det siger alt om både gyldigheden og sikkerhedsniveauet.

Det er af samme grund, at efterhånden samtlige udbydere online tilbyder NemID lån, for alt andet hører fortiden til.

NemID er sikkert og hurtigt

Det er ikke kun det praktiske element, der gør NemID til en god løsning til underskrifter. De er en ekstrem sikker løsning, der er meget personlig og svært at nedbryde for enhver. Specielt fordi hvert login eller underskrift er tilknyttet én talkode på NemID kortet. Et kort KUN du har. Det er ikke tilfældigt at alle landets banker har anvendt den digitale signatur i mange år. Det er bare en mere fleksibel og sikker løsning for dig som låner og forbruger.

Den digitale signatur strækker sig helt tilbage til 1999, men det var først i oktober 2001, at lovgivningen om elektroniske underskrifter trådte i kraft. I starten blev NemID løsningen mødt af meget kritik, fordi den var besværlig, men langt de fleste danskere har nu fået øjnene op for dens mange fordele. For ikke nok med den er hurtigere og mere sikker, så kan du nu ligeledes logge på netbanken, Borger.dk etc. fra alle enheder. Det kunne du ikke tidligere, hvor du var “bundet” mere til din egen computer. Det er nu blevet en integreret del af den digitale hverdag i Danmark.

Danlaan.dk kan kun anbefale dig at optage lånet med NemID underskrift. Det vil spare alle parter tid og sørge for at du får dine penge hurtigere. Du kan nemt komme i gang via vores oversigt.

Der har tidligere været skrevet en del om sikkerhedsbrister ved løsningen i medierne, hvor IT- og Telestyrelsen, firmaet Nensome og professorer fra landets universiteter har været blandt de aktive. Det ændrer bare ikke ved, at der ikke umiddelbart findes bedre eller sikrere løsninger derude, så skal være glade for den som forbrugere.