Lån penge med lav indtægt

Lån penge med lav indtægt

Har du en begrænset indtægt, men behovet for et lån? Du er langt fra den eneste og selvom banken nok vil afvise din forespørgsel, har du gode chancer på nettet. Her er det markant lettere at låne penge med en lav indtægt.

Online virksomhederne har alle en række faste krav, men det er de færreste som kræver en mindsteindtægt. Bliv klogere på mulighederne for at optage et lån med lav indtægt online.

Her kan du ansøge

Du kan søge mange steder, hvis du gerne vil låne penge med lav indtægt. Vi har et godt kendskab til markedet og det er primært hos Santander Consumer Bank og Robotlaan.dk, at du SKAL have en minimums indkomst på henholdsvis 240.000 eller 150.000 kroner.

Hos nærmest alle andre stilles der ikke krav til, at din indtægt er på et bestemt niveau, omend det kan påvirke om din ansøgning bliver godkendt. Så selvom du sagtens kan ansøge, skal du vide at jo flere penge du efterspørger, desto større krav stilles der typisk til din indkomst.

Af udbydere du kan ansøge hos, med en lav indtægt, kan nævnes følgende:

  • Bank Norwegian
  • DER Privat Finans
  • Fokuslån
  • Kliklån
  • L’EASY

Du finder alle disse firmaer i vores oversigt over forbrugslån. Herfra kan du nemt komme i gang med ansøgningsprocessen.

Du skal kunne dokumentere indtægten

Det er værd at bemærke, at du skal kunne dokumentere din indtægt, uanset om den er lille eller stor. Uanset om den kommer som lønmodtager eller via dagpenge og kontanthjælp. Alle former for indtægt kan i princippet anvendes til at afdrage på lånet.

Du bør derfor være helt ærlig og ligefrem, når du udfylder informationerne hos firmaerne. For du kan sagtens opleve at de vil have indsendt fx. lønsedler eller årsopgørelse efterfølgende, for at tjekke dine angivne oplysninger.

Det vil ofte være nemt at dokumentere det du tjener, da det meste kan hentes via TastSelv funktionen hos SKAT.dk.

De generelle krav til ansøgere

Ligesom du har krav og ønsker, når du skal udvælge et lånefirma, har de tilsvarende krav til deres kunder. Når du generelt ansøger lån online, er det følgende vilkår du skal kunne sige JA til:

  • Ingen RKI
  • Dansk statsborger
  • Opfylde alderskravet
  • Fast arbejde/min. indkomst (få steder)

Kan jeg lave lån uden indtægt?

Hvis du slet ikke har nogen indtægt, er dine muligheder straks mere begrænsede. Her har du faktisk kun en realistisk chance, for at blive godkendt til et kviklån op til 6.000 kroner. Du kan sagtens prøve at ansøge om større beløb, men du vil ofte blive afvist.

Ved de små kviklån, er pengebeløbene så lave, at indkomst ikke er påkrævet i samme grad. Her skal du blot oplyse dit CPR nummer og være ude af RKI. Det vil i mange tilfælde være nok til at blive godkendt.

Så hvis du søger et lån uden indtægt på større beløb, bør du komme på andre tanker. Dels er det svært at blive godkendt og dels vil det være dumt af privatøkonomiske årsager. Der er intet galt i at gældsætte sig, hvis man vel og mærke kan betale pengene tilbage. Det vil du ikke kunne, uden en fast indkomst.

Gode råd til at komme i arbejde

Vi slutter af med en række gode råd til at komme i arbejde. For hvis du er helt uden indtægt, bør det være din førsteprioritet. Det vil ligeledes give dig flere penge mellem hænderne.

1. Få lavet et godt CV – og få læst korrektur

Du bør få lavet et CV der sidder lige i skabet. Og selvom du er dygtig til at skrive, bør du få læst korrektur og få andres mening om det. Feedback vil være guld værd, for det gælder om at skille sig ud. Og husk nu endelig, at lave alle ansøgninger målrettet og tilpasset, den enkelte stilling.

Du skal ikke sende dem samme smøre ud igen og igen, for så er risikoen for et NEJ rigtig stor.

2. Vær proaktiv

Alt for mange danskere sidder inaktivt derhjemme og udsender ansøgninger til relevante stillinger. Du bør være proaktiv, ved at kontakte firmaer som ikke har opslåede stillinger. Eller ved at møde op fysisk, på firmaets adresse.

De vil ofte være imødekommende og så viser du en masse initiativ, ved at gøre det på denne måde. Sidst men ikke mindst, kommer du nemmere til jobbet, da du ikke skal konkurrere med 20-30 andre. Der er jo typisk ingen konkurrence, til jobs der ikke er slået op.