Vil du gerne låne penge til en ny 3D printer eller lignende? Det kan hurtigt komme til at koste fra 2.500 til 20.000 kr. alt efter hvilken model du vælger. Prisniveauet svinger meget og det samme gør både deres funktioner og kvalitet.

Når du søger forbrugslån online, gør det ingen forskel om du bruger pengene på ny printer, scanner eller briller. Valget er dit og lånemulighederne er de samme. Vælg lånebeløb via menuen.

Hvis du har fundet din foretrukne 3D printer, men mangler pengene, man du nemt søge om lån til ny printer online. Det tager få minutter og svaret kommer hurtigt. Langt nemmere end banken og ikke nødvendigvis meget dyrere.

Lån til 3D printer, scanner eller briller online

På online markedet kan du reelt søge op til 400.000 kroner, hvis du er over 23 år og har fast arbejde. Det er de to primære krav hos udbyderen Bank Norwegian. Du kan søge lige de beløb du efterspørger og uanset om det er et lån til 3D scanner, briller eller ny printer.

Du kan nemt ansøge på denne side.

Husk på at du aldrig bør låne flere penge end du behøver af to grunde. Dels vil du få flere omkostninger samlet set og dels svækker de dine chancer for at blive godkendt – og for at få tilbudt en lav rente. Få derfor klarlagt dit eksakte pengebehov og ansøg herefter.

Sådan klarlægger du dit pengebehov

Det er vigtigt at du får klarlagt dit pengebehov som det første, når du skal til at købe ny 3D printer. Det vil med andre ord kræve, at du dels har fundet den foretrukne model og dels ved hvor meget du selv kan undvære.

Står der 3.000 eller 5.000 på kontoen, der kan anvendes til betalingen? Når du kender svaret på de to spørgsmål, er du klar til at søge lån til 3D printer.

Hvis du er vild med 3D eller benytter det på arbejdspladsen, kan du efterhånden få meget udstyr med denne teknologi. Hvornår du bør vælge 3D printere og scannere over andre teknologier, lader vi være op til dig, men mangler du finansieringen kan du komme nemt i gang online.

Relateret: Lån penge til computer

Kort om 3D printere

3D printere er hurtigt blevet populære og udbredte, da det giver dig muligheden for at skabe tredimensionelle objekter, lag for lag. De fleste modeller anvender en X-Y opløsning, der er med til at signalere lagtykkelsen.

Der er altid meget diskussion om hvilke mærker og producenter, der er de bedste på markedet. Men flere medier og undersøgelser indikerer, at de mere ukendte og billige mærker, ikke nødvendigvis er dårlige. Tværtimod.

Hvis du har brug for et lån, for at kunne købe 3D printeren, kan du med fordele overveje en af de mere prisvenlige modeller på markedet.