I dag findes der utallige måder at låne penge på. Uanset hvorfor, findes der den rette løsning til dig. Inden du tager et lån er det vigtigt at bestemme, hvor lang en løbetid du gerne vil have.

Løbetiden er den periode, hvor du betaler af på dit lån. Ved de helt små pengebeløb er den typisk på 1-45 dage, mens du ved større beløb skal vælge mellem 12-180 måneder, alt efter dine behov. Vi ser på dine muligheder for at optage lån på 3 år (36 måneder) lige her.

Her er flere af de førende udbydere, med fornuftige renter og en mulig løbetid på 3 år (36 måneder).

Det er vigtigt at den valgte låneperiode passer til din økonomiske situation og dine behov. Har du gjort dig disse tanker? Så kan det være, du er kommet frem til at 3 år er det rette. Det er en passende løsning for mange.

Bemærk at du kun kan vælge en 3 års løbetid, hvis du vælger at søge 10.000 og opefter. Ved beløb under 10000 kroner, vil den maksimale løbetid typisk være på 30-45 dage, alt efter udbyderen.

Hvor kan jeg låne i 36 måneder?

Som sagt er der mange muligheder for at søge penge i dag – vælger du at låne i 36 måneder, er det bedste bud, at du går til vores sammenligningsoversigter på hjemmesiden.

Her findes der mange tilbud og løsninger, med muligheden for en afbetaling over 3 år. Der er tit de samme rammer om disse lån på 3 år hos de forskellige udbydere. Din kreditvurdering kan variere fra udbyder til udbyder, derfor er det vigtigt at du indhenter lånetilbud flere forskellige steder. Mange steder er det korteste periode du kan vælge 12 måneder.

Få overblikket på nettet

Den letteste måde at få overblik over de forskellige udbydere, er ved at researche på nettet. Tag dig god tid til at se på de mange løsninger, før du beslutter dig. Vi forsøger altid at give dig overblikket her på hjemmesiden.

For at finde ud af, hvor du kan få det bedste tilbud, er det en god idé at søge flere forskellige steder. Det er altid vejen til at finde den laveste ÅOP på markedet online. Det kan du gøre via en online formular hos udbyderen, hvor du let kan indtaste de relevante informationer.

Når du har ansøgt, bliver du kreditvurderet af firmaet og får derefter svar inden for få timer. Det er først når du har underskrevet låneaftalen, at du forpligter dig til udbyderen.