Har du brug for at tage et lån i 2 måneder? Der kan være mange forskellige grunde til, at du har brug for at penge nu og her. Der er mange, der har styr på økonomien, men alligevel kan have brug for et boost til budgettet, eller har brug for hjælp til en stor udgift.

Derfor findes forskellige løsninger, med en løbetid op til 2 måneder, så det ikke bliver et langt projekt at låne fra en udbyder.

Kortvarige online lån

Det er de færreste som tilbyder dig en løbetid på 60 dage (2 måneder), særligt efter de nye regler er trådt i kraft 1. juli 2020. Det betyder mange kviklån er ændret til at have løbetider fra 3-6 måneder. Mens forbrugslån typisk starter med en løbetid på 12 måneder. Du befinder dig derfor i et mellemland, hvor du skal beslutte hvilken af de to løsninger du foretrækker.

Har du brug for en længere periode end 2 måneder, er du nødsaget til at søge de større forbrugslån, hvor løbetiderne starter fra 12 måneder. Grænsen går normalt ved 30 dage for kviklån og det er derfor reelt ikke muligt at ansøge om penge i 60 dage.

Den rigtige løbetid for dig

Du skal beslutte om den rigtige løsning for dig, er fx. 3, 4 eller 6 måneder? Det bør i høj grad afhænge af dit pengebehov, for hvis du kun mangler mellem 6.000 kroner, er der ingen grund til at have pengene længere end nødvendigt.

Omvendt er det ikke alle danskere der vil være i stand til at tilbagebetale 5.000 eller 6.000 kroner i løbet af få måneder. Det kræver i hvert fald du ved at der kommer penge ind, den anden vej.

Hold øje med renten

Vælger du at tage et lille lån på nettet, hvor du hverken stiller sikkerhed eller bliver kreditvurderet, er det en god idé at holde øje med renten, da disse løsninger kan være dyre. Vi anbefaler dig at søge flere steder, så du sikrer dig selv den laveste rente.

Og sørg endelig for at overholde dine frister, så du undgå rykkere og lignende.

Få tilbyder lån i præcis 2 måneder

Der er i skrivende stund få udbydere som tilbyder dig en løbetid på 2 måneder. En af dem er Simbo, mens Vivus har en løbetid på omkring 6 måneder. De mange forbrugslånsudbydere har en løbetid der starter på 12 måneder.

Vi håber du er blevet klogere på dine muligheder og hvad du bør vælge, alt efter dine behov og privatøkonomiske situation.