Har du brug for at tage et lån i 2 måneder? Der kan være mange forskellige grunde til, at du har brug for at penge nu og her. Der er mange, der har styr på økonomien, men alligevel kan have brug for et boost til budgettet, eller har brug for hjælp til en stor udgift.

Derfor findes forskellige løsninger, med en løbetid op til 2 måneder, så det ikke bliver et langt projekt at låne fra en udbyder. Den maksimale løbetid ved disse kviklån er dog typisk på 30 dage for nye kunder. 

De fleste tilbyder lån i 30 dage

Det er de færreste som tilbyder dig en løbetid på 60 dage (2 måneder), da de fleste enten har 30 dage som det længste (kviklån) eller 3 måneder som det korteste (forbrugslån). Du befinder dig derfor i et mellemland, hvor du skal beslutte hvilken af de to løsninger du foretrækker.

En af fordele ved at vælge kviklån i 30 dage er, at det kan gøres gratis som ny kunde, men dog kun op til 4.000 kr. Har du brug for flere penge vil forbrugslån omvendt være den rette løsning online. Her kan du se hvad Lendon og Vivus kan tilbyde dig. Se mere herunder:

Har du brug for en længere periode end 2 måneder, er du nødsaget til at søge de større forbrugslån, hvor løbetiderne starter fra 12 måneder. Grænsen går normalt ved 30 dage for kviklån og det er derfor reelt ikke muligt at ansøge om penge i 60 dage.

Den rigtige løbetid for dig

Du skal beslutte om den rigtige løsning for dig, er 30 dage, 3 måneder eller fx. 4 måneder? Det bør i høj grad afhænge af dit pengebehov, for hvis du kun mangler mellem 3.000 og 6.000 kroner, er der ingen grund til at have pengene længere end nødvendigt.

Omvendt er det ikke alle danskere der vil være i stand til at tilbagebetale 5.000 eller 6.000 kroner i løbet af 30 dage. Det kræver i hvert fald du ved at der kommer penge ind, den anden vej.

Hold øje med renten

Vælger du at tage et lille lån på nettet, hvor du hverken stiller sikkerhed eller bliver kreditvurderet, er det en god idé at holde øje med renten, da disse løsninger kan være dyre. Vi anbefaler dig at søge flere steder, så du sikrer dig selv den laveste rente.

Og sørg endelig for at overholde dine frister, så du undgå rykkere og lignende.

Ingen tilbyder lån i præcis 2 måneder

Der er i skrivende stund ingen udbydere som tilbyder dig en løbetid på 2 måneder. Hos Ferratum har du tidligere kunnet låne i 45 dage, men nu er løbetiden på mellem 150 – 1.410 dage. Du er derfor tvunget til at vælge enten 30 dage eller 3-4 måneder (hos fx. Zaplo eller Turbolån), hvis du ønsker en kort løbetid. Og det er der god grund til at vælge.

For du skal huske på at der bliver rentetilskrevet hver måned, så her har det meget at sige om det sker over 1, 2 eller 12 måneder.

Vi håber du er blevet klogere på dine muligheder og hvad du bør vælge, alt efter dine behov og privatøkonomiske situation.