Lån penge i 1 måned

Har du brug for et lån? Så er der mange muligheder. Der findes mange alternative måder at søge penge på og du er ikke længere kun overladt til banken. Online findes der en lang række låneudbydere, som er klar til at hjælpe dig, selv hvis du kun ønsker at låne penge i 1 måned.

Det er en god idé at undersøge mulighedene grundigt, da det hurtigt kan blive dyrt. Vi gør dig klogere på dine muligheder for at optage online lån i en måned. 

Online lån i en måned

Det vigtigste når du skal tage et lån er, at du ikke tager det første og bedste, du finder. Der findes mange dyre finansieringsløsninger og dem er det vigtigt at gå uden om, så du ikke risikerer at få en masse unødige omkostninger.

Flere udbydere med Lendon og Vivus i spidsen, tilbyder at du kan låne op til 6.000 kr. som ny kunde i 1 måned. Det giver dig kortvarigt penge på kontoen, hvis der kommer uforudsete udgifter eller lign.

Vil du gerne søge et mindre beløb, hvor du betaler pengene tilbage igen allerede inden for en måned, skal du på udkig efter kviklån. Det er kun denne lånetype, der tilbyder løbetider på kun en måned. Her kan du typisk have pengene i alt fra 1-45 dage, alt efter dine ønsker. Du kan selv vælge løbetiden når du ansøger.

Ansøg altid hos flere firmaer, da det er helt uforpligtende. På den måde kan du høste flere forskellige lånetilbud og vælge det, der passer bedst til dig.

Lån rentefrit i 1 måned

Er det første gang du låner, er der som sagt flere udbydere der tilbyder, at du kan tage et lån i 1 måned helt rentefrit. Det betyder at der ikke er rente på din tilbagebetaling.

Til gengæld skal du være helt sikker på, at du kan betale pengene tilbage igen inden for en måned, ellers kan der komme markante rykkere og omkostninger.

Det er en god mulighed, men den skal håndteres korrekt for pengene skal jo tilbagebetales – og til tiden. Så det kræver du har styr på din privatøkonomi og ved der kommer penge ind på kontoen snarligt. Det kunne fx. være en lønudbetaling.

Du kan altid se dine muligheder via www.danlaan.dk, hvis du ønsker at komme i gang.