Har du brug for et lån? Så er der mange muligheder. Der findes mange alternative måder at søge penge på og du er ikke længere kun overladt til banken. Online findes der en lang række låneudbydere, som er klar til at hjælpe dig, selv hvis du kun ønsker at låne penge i en kortere periode.

Det er en god idé at undersøge mulighederne grundigt. Vi gør dig klogere på dine muligheder for at optage online lån i en måned. 

Online lån i en måned

Her en oversigt med udbydere, hvor du kan søge lån med en kort løbetid, ned til 1 måned. Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Sammenlign og find den bedste løsning

Der er god grund til at sammenligne dine muligheder, hvis du ønsker at finde den bedste løsning. For det vigtigste når du skal tage et lån er, at du ikke tager det første og bedste lånetilbud. Der kan være væsentlige omkostningsmæssige forskelle på diverse finansieringsløsninger, hvor renteniveauet kan være forskelligt.

Af samme grund bør du afsøge flere muligheder og indhente flere lånetilbud, inden du tager en beslutning.

Særligt ved lån på 1 måned, vil du typisk være overladt til låneudbyderne online, da banken ikke tilbyder så korte løbetider. Få overblikket via vores oversigt.

Ansøg altid hos flere firmaer, da det er helt uforpligtende. På den måde kan du indhente flere forskellige tilbud og vælge det, der passer bedst til dig.

Er 1 måned den rette løbetid?

Valg af lånebeløb og løbetid er de to primære parametre, når du skal søge penge. Men er 1 måned den rette løbetid for dig? Det afhænger af flere faktorer, men ikke mindst dit ønskede pengebeløb og din privatøkonomi.

Hvis du ønsker at låne 2.000 kr. i en måned og kan betale dem tilbage i tide, vil det være helt fint. Ønsker du derimod et større beløb på 4.000 eller 5.000 kr. kan det være du skal overveje en længere løbetid på 2-3 måneder.

Om 1 måned er den rette løbetid for dig, afhænger af hvor høj en månedlig ydelse du er i stand til at betale. Hvis du kun har et rådighedsbeløb på 3.000 kr. kan du jo ikke betale en ydelse på 4.000 kr. I det tilfælde kan du med fordel strække løbetiden, så ydelsen bliver mere passende.

Det er en balancegang, for jo længere du har pengene, desto dyrere bliver det også i form af flere renteomkostninger. Ikke desto mindre er det sundt at have disse overvejelser, inden du lægger dig fast på dit valg af løbetid.