Alle forbrugere elsker fordele, men det er de færreste som forbinder lån og fordele med hinanden. Du har ikke desto mindre mulighed for at opnå fordele som forsikring mod arbejdsløshed, at sætte ydelsen på pause eller udbetale uden omkostninger, når du optager forbrugslån online.

Alt efter dine behov og økonomiske situation, kan det være rigtig nyttige fordele, som du med fordel kan udnytte. Danlaan.dk har et indgående kendskab til lånemarkedet og ud fra det, gennemgår vi her 3 af de mest almindelige fordele ved lån online.

Forbrugslån med ekstra fordele

Der kan ske meget på kort tid, det var Finanskrisen et glimrende eksempel på. Mange danskere mistede deres arbejde, og blev presset på økonomien. Det kunne også være forårsaget at de styrtdykkende boligpriser, der gjorde mange teknisk insolvente.

Lån med fordeleDet vil vi frem til er, at der nemt kan opstå situationer, hvor det er rart at have fordele og muligheder at trække på. Det kan være muligheden for at sætte ydelsen på pause. Eller en forsikring mod arbejdsløshed, hvis uheldet er ude. På den måde kommer du komfortabelt igennem den svære periode, uden du behøver søvnløse nætter om økonomien. For det bør ingen ønske sig. Her er de 3 fordele vi vil gennemgå.

  1. Forsikring mod arbejdsløshed

En af de affødte effekter af Finanskrisen, i den finansielle sektor, er muligheden for at forsikre sig mod arbejdsløshed. Det er blevet en markant mere udbredt feature efterfølgende, da mange har mærket den ubehagelige konsekvens ved en fyring. Ønsker du et økonomisk sikkerhedsnet og en ekstra tryghed, vil det helt sikkert være noget du bør gå efter.

  1. Sæt ydelsen på pause

I forlængelse af punkt 1, er muligheden for at sætte ydelsen på pause en anden rigtig god fordel. Den nye udbyder Modus Finans kører fx. med et klippekort, hvor du kan vælge 2 afdragsfrie perioder. Det gør at du kan få et økonomiske åndehul i to udvalgte måneder. Andre kører bare med du kan pause ydelse, hvis du pludselig får behov for det. I alle tilfælde er det en nyttig mulighed at have som forbruger. For man ved jo aldrig hvornår du fx. skal betale en stor uforudset regning.

  1. Udbetal uden omkostninger

Det er bestemt ikke alle forbrugslån du kan udbetale uden omkostninger, så det forhold bør du være opmærksom på, når du gennemlæser aftalen og vilkårene. Ikke mindst så du ved præcis hvad du går ind til. Der kan nemt opstå en situation, hvor du kan udbetale restgælden 6 eller 12 måneder før tid. Og det er lig med en stor rentebesparelse.

Du skal sikre dig, at denne rentebesparelse ikke bliver “spist op” af et dyrt gebyr. Det vil helt klart være en fordel, hvis det ikke er tilfældet. Det giver dig ligeledes muligheden for at refinansiere med mindre økonomiske omkostninger.

Der er ingen tvivl om at lån med fordele er værd at overveje og tage med i beslutningsprocessen, omend ÅOP vil forblive den vigtigste parameter for de fleste.