Lån 20000 – 75000 kr

Vi giver dig overblikket over hvor du kan søge lån på 20.000 – 75.000 kroner nu online. Der er mange firmaer på markedet og vi fremviser dig her de bedste og mest prisvenlige. Deres lånegrænser og krav varierer, men det er altid gratis og helt uforpligtende at søge hos dem.

Danlaan.dk anbefaler du udvælger en 2-3 relevante udbydere og ansøger hos hver enkel af dem. Det giver dig et langt bedre udgangspunkt. Dels for at blive godkendt og dels for at finde den bedste løsning.

 

Lån 20.000 – 75.000 kroner uden sikkerhed

Når du låner 20000 – 75000 kroner online, er det uden sikkerhed, i form af bil, bolig eller lignende. Du skal altså ikke stille dine ejendele som sikkerhed og det giver dig en langt hurtigere og nemmere ansøgningsproces.

Det er klart at ved store lån til køb af bil, bolig eller nybyggeri, kan sikkerheden være en fordel, da det medfører lavere renter. Men langt de fleste danskere der ansøger på nettet, gør det i håb om et lån nemt og hurtigt.

Det kan du opnå hos alle udbyderne i vores oversigt, hvor ansøgningen kun tager 3-5 minutter, hvis du har lønsedler og årsopgørelse klar. Du kan altså hurtigt få sendt 2-4 afsted og så læne dig tilbage i stolen med god samvittighed.

At indhente flere tilbud, er nemlig den eneste vej til at finde det billigste lån. Du kan aldrig vide det på forhånd, da alle bliver kreditvurderet individuelt. Så vejledende renter og åop giver dig kun en fornemmelse, ingen garanti for hvad DU får tilbudt.

Søg op til 350.000 kroner

Har du brug for flere penge end 75.000 kroner? Du har faktisk muligheden for at søge helt op til 350.000 kroner hos Santander Consumer Bank, hvis du har et større pengebehov. De er ligeledes en af de billigste udbydere på markedet og et fantastisk alternativ til din egen bank.

I oversigten kan du se alle de forskellige firmaers øvre lånegrænser og der bør være muligheder for enhver. Det er ofte kun få krav du skal opfylde, for at kunne ansøge. Det er typisk følgende:

  • Ingen RKI
  • Dansk statsborgerskab / CPR nummer
  • Mindst 18 år (nogle steder 20 år)

Du kan ydermere opleve, at der er indkomstkrav hos udvalgte firmaer, men det er på et niveau hvor de fleste kan være med. Ingen af udbyderne blander sig i dit budget eller rådighedsbeløb, så den del er overladt til dig selv.