Lån 4000 kr

Lån 4000 kr. online via udbydere online. Det er blevet nemt at ansøge om penge, uanset om du vil det fra din smartphone, tablet eller computer. Det betyder, at det ikke længere gør en forskel hvilken enhed du ansøger fra. Det foregår ved at du ansøger direkte fra udbydernes hjemmesider og det kan du nemt gøre – også fra din mobil. Se nærmere på mulighederne i vores oversigt:

Kviklån på 4000 – gratis og rentefrit

– Gælder kun nye kunder

Du kan låne op til 4000 kroner helt gratis online, via firmaer som Lendon.dk. De tilbyder nemlig alle nye kunder pengene helt gratis, i op til 30 dage. En oplagt mulighed for dig, hvis du har et kortvarigt likviditetsproblem.

Der er ingen tvivl om formålet bag deres tilbud. De vil gerne have dig i gang som kunde hos dem og det bør du tage imod. Du kommer nemlig til at spare mange penge i omkostninger, ved at vælge disse gratis tilbud.

Bemærk at det kun gælder for nye kunder og at du fortsat skal kunne opfylde deres krav. Det betyder mindst 20 år, ingen RKI og dansk statsborgerskab.

Alderskrav ved lån på 4000

Alderskravene er meget forskellige på lånemarkedet. De fleste udbydere kræver at du er mindst 20 år gammel. Det er kun firmaer som Santander Consumer Bank og Robotlån der acceptere ansøgninger fra kunder på 18 år.

I oversigten på hjemmesiden kan du nemt få klarhed over, hvilke udbydere der kan hjælpe dig. Hvis du vil låne 4000 kr. når du er 18 år, kan det være vanskeligt, medmindre du søger om større forbrugslån.

Når du er 18 år er du blevet myndig, men det betyder ikke at du ubegrænset kan vælge imellem lånefirmaerne på markedet. Den “luksus” vil du først få når du runder de 20 år.

Ingen spørgsmål til hvad pengene bruges til

En af de store fordele ved at søge på nettet er, at ingen udbydere stiller spørgsmål til hvad dit formål er. Ingen blander sig i hvad du bruger pengene på og det giver dig en rar frihed over dit lån på 4000 kr.

Samtidig bliver du ikke kreditvurderet til bunds, hvilke betyder at du ikke skal bruge tid og besvær på at finde lønsedler og årsopgørelse frem. Processen er derfor ekstrem hurtig og oplagt, hvis du har et kortvarigt pengeproblem.

Så længe du kan betale pengene tilbage inden for 30-45 dage, behøver det slet ikke være dyrt overhovedet. Som vi omtaler flere steder på hjemmesiden, er det nemlig gratis for nye kunder hos Lendon.dk. Du bør derfor søge lån på 3.000 – 4.000 kroner hos disse, hvis du vil undgå høje renter og dyre gebyrer.

Mangler du flere penge? Så tjek vores oversigter Danlaan.dk, med forbrugslån på 6000 eller forbrugslån på 8000 kroner.