Rejser du ofte, så kan det være en stor fordel for dig at anskaffe dig et kreditkort som er specifikt rettet mod rejser. Det findes der mange årsager til.

Du kan nemlig få rabatter eller optjene point ved betaling af flyrejser, overnatning eller lejebil, du kan få en gratis rejseforsikring med på kreditkortet. På den måde findes der mange fordele ved et kreditkort til rejser, som giver dig muligheden for at gøre ferien billigere.

De bedste rejse kreditkort

Der findes mange rejse kreditkort på markedet, så det er vanskeligt at udpege det bedste. Det bedste rejse kreditkort ved altid være en individuel sag, alt efter behov og præferencer. Når det er sagt, mener vi generelt Bank Norwegians kreditkort er værd at overveje. Det giver dig mange fordele som kunde.

Bank Norwegians kreditkort er med rejse -og afbestillingsforsikring inkluderet.

Der findes mange kreditkort på markedet, som kan give dig fordele og rabatter i forbindelse med bestilling og køb af rejser. Derfor kan det også være vanskeligt at finde ud af, hvilket der er det rigtige for dig. Det kræver at du kigger på dine individuelle ønsker og behov, når du skal vælge det bedste kreditkort til rejser.

Fordele ved rejseforsikring inkluderet

Én af fordelene ved et kreditkort til rejser er, at rejseforsikring er inkluderet. De specifikke vilkår og betingelser for forsikringen varierer fra selskab til selskab, da det er banken selv, som laver reglerne. Derfor skal du se på det enkelte selskabs tilbud for at finde ud af, hvordan du er dækket.

Der er blandt andet forskel på, hvor lang rejsen må være, når du skal være dækket, samt om du er forsikret i fx Europa eller i hele verden. Der er også forskel på, om ferien skal være betalt med det pågældende kort for, at forsikringen skal være gældende.

Nogle rejseforsikringer dækker kun dig selv, mens andre inkluderer familien. Og så er der forskel på dækningsniveauet ift., hvilke hændelser, der bliver dækket. Derfor er du altså nødt til at nærlæse selskabernes forsikringsbetingelser for at finde det kort, der giver dig den bedste dækning.

Den store fordel ved et kreditkort med inkluderet rejseforsikring er dog, at du i langt de fleste tilfælde vil kunne undvære en separat forsikring. Derfor er du godt dækket ind på rejsen, hvis du skulle blive syg eller lignende, helt uden at du har en ekstra udgift til privat rejseforsikring. På den måde kan kreditkortet hjælpe dig med at spare penge hver eneste måned.