Når du vælger kreditkort har du mange valgmuligheder som kunde og det er vigtigt at du får overvejet alle aspekter, for at finde den rette løsning.

Det indebærer kreditbeløbet, årsgebyrer og de forsikringer der følger med. En af de mest velkendte former er et kreditkort med afbestillingsforsikring, mens få udbydere ligeledes tilbyder dig en rejseforsikring.

Danlaan har set på hvilke former for forsikring du kan få som en del af din kreditkort løsning.

Hvad kan jeg forsikres mod?

Helt overordnet set findes der tre forskellige former for forsikringer tilknyttet de udbredte kreditkort på markedet. Det drejer sig om følgende:

  • Købsforsikring: Dækker køb af varer via kortet.
  • Afbestillingsforsikring: Gælder for de flybilletter du har købt.
  • Rejseforsikring: Dækker dig på din rejse.

Vi kan særligt anbefale kreditkortet fra Bank Norwegian, med både rejse -og afbestillingsforsikring.

Udover at fokusere på kreditkortets tilhørende forsikringer, bør du ligeledes vurdere de andre fordele du kan få glæde af. Det er ikke unormalt med muligheden for gode rabatter, optjening af CashPoints eller rentefri kredit i op til 45 dage.

Så alle elementer bør tages med i din betragtning, men vær speciel opmærksom på årsafgifter og gebyrer. Hos de dyreste kan det koste 1.695 kroner, mens det er gratis hos andre. Det gør vel og mærke en stor forskel for dine samlede omkostninger som kunde.

Få et kreditkort med rejseforsikring?

Hvis du rejser meget, bør du helt klart overveje et kreditkort med rejseforsikring og det kan du få hos flere udbydere. Online er det primært hos to udbydere du kan ansøge om denne løsning.

Det er hos Bank Norwegian og SEB Eurocard (Gold og Platinum) mens det ikke er inkluderet hos de øvrige udbydere. Vælger du at forespørge dig i banken, tilbyder pengeinstitutter som Nordea og Danske Bank begge rejseforsikringer som en del af løsningen.

Bank Norwegian tilbyder kort med forsikringer

Bank Norwegian er en af de mest udbredte kreditkortudbydere på markedet, da de både tilbyder dig en afbestillings -og rejseforsikring, samt muligheden for at optjene point. Det gør at du kan spare en del penge, hvis du fx. vælger at flyve med Norwegian selskabet.

Løsningen og deres finansielle produkter er lige nu populære i Norge og Sverige, men ventes at komme til Danmark i løbet af 2016. Det bliver spændende at følge og Danlaan.dk kommer helt sikkert til at følge det tæt.