Opdatering: Kliklån er lukket, men vi har valgt at fastholde vores anmeldelse.

Gå til vores oversigt med lånebeløb, for at se hvilke udbydere der ellers kan hjælpe dig, alt efter dit pengebehov.

Overvejer du at låne penge hos Kliklån? Så gør du klogt i at blive på denne side. Vi giver dig nemlig en Kliklån anmeldelse og et indblik i erfaringer med udbyderen.

Det er altid vigtigt at vide hvem man låner af og hvad man går ind til. Danlaan.dk har set nærmere på firmaet, hvad de kan tilbyde og giver vores egen vurdering.

Når der skal laves en anmeldelse af Kliklån, mener vi det er afgørende at se på 3 forhold. Dine lånemuligheder, udbyderens erfaring og Trustpilot score.

Lånemuligheder

Kliklån kan tilbyde dig rigtig fornuftige renter og med beløb op til 40.000 kroner, kan de fleste låne det de behøver:

  • Lånebeløb på 5.000 – 40.000 kroner.
  • Løbeperiode på 24 – 72 måneder.
  • Underskriv med NemID.
  • Krav: 20 år, ikke i RKI og fast indtægt.

Det mest positive ved dem er, at du kan underskrive med NemID nemt og hurtigt. Det gør hele processen markant hurtigere. Dertil kommer en yderst fornuftig rente, der er meget konkurrencedygtig.

Stor erfaring

Kliklaan.dk er en ny hjemmeside og udbyder på markedet, der kun har eksisteret i kort tid. Personerne og virksomheden bag er derimod ekstremt erfarne. Det er nemlig D:E:R A/S som har været i branchen over 30 år.

De har samlet alle deres erfaringer og viden om, hvilken fordele og muligheder forbrugerne efterspørger, når de skal låne penge online. Alle disse styrker har de samlet i én udbyder – nemlig Kliklån.

Så det er bestemt ikke tilfældigt, at de hurtigt er blevet en populære udbyder hos mange danskere.

Vores erfaringer

Vi ser Kliklån som en hurtig og god udbyder, der er nem at ansøge hos og som bare fungerer. Langt de fleste fordele som forbrugerne søger online, er blevet samlet i dette koncept, som gør det hurtigt og ligetil at komme i gang. Svar inden for 1 time og underskrift med NemID. Det bliver ikke smartere!

Hvis vi skal nævne ét kritikpunkt, er det deres tendens til at spamme visse kunder. Det har der været utilfredshed med hos nogle kunder, men hvad angår selve låneproduktet, mener vi det fungerer rigtig godt.