Få et grundigt indblik i mulighederne

Julen er en dyr tid fyldt med omkostninger til julefrokoster, gaver, hygge og hvis familien skal afsted på ferie. Der er mange danske familier der vælger at tage på jule eller skiferie i løbet af december.

Vi ser nærmere på dine muligheder for at lave julelån online. Lånemarkedet er en stor og dynamisk størrelse, der ændrer sig konstant. Få et grundigt indblik i mulighederne på Danlaan.dk, så du bliver godt forberedt til at låne penge til jul, skiferie eller vinterferie online.

Lån til jul og skiferie

Ansøg fra 1.000 til 400.000 kroner online

Når du skal lave et julelån, kan det være med mange formål. Det kan være som lån til julegaver, arrangementer, skiferie eller julen generelt.

Den klare fordel ved at søge lån online er, at firmaerne ikke blander sig i formålet. Du skal ikke “forsvare” hvad du skal bruge pengene til. På mange måder er det nemmere og hurtigere at blive godkendt på nettet, i forhold til banken.

Dine lånemuligheder spænder fra 1.000 til 400.000 kroner via udbydere som Bank Norwegian og Santander Bank, der lige nu tilbyder de højeste beløb. Men hvem tilbyder hvad og hvilke krav har de?

Det forarbejde har Danlaan.dk gjort for dig. Vi har nemlig lavet en oversigt over de bedste og mest moderne udbydere. Bemærk at dit formål ikke har den store indflydelse på dine muligheder. De fleste spørger slet ikke til det.

Brug for penge til familiens skiferie?

Har du akut brug for penge til familiens skiferie? I mange danske familier er det tradition at tage afsted hvert år, men det er ikke altid at pengene rækker. Hvis du har brug for et mindre lån, vil du have gode muligheder for at lave det på nettet.

Alt du skal gøre, er at søge om lån til skiferie hos diverse udbydere og så får du typisk svar inden for 24 timer.

Du kan altså hurtigt få indhentet flere lånetilbud, hvis du ellers har en fornuftig indkomst. Flere udbydere vil tilmed kræver at du er mindst 20 år. Prisen på en skiferie varierer meget, alt efter om I er et par eller en familie som skal afsted.

Destinationen har tilsvarende stor betydning. En skiferie i Val Thorens, Frankrig, vil være markant dyrere end en tur til Trysil i Norge.

Med andre ord kan en skiferie koste alt fra 8.000 til 20.000 kroner pr. person, alt efter antal dage.

Inden du låner  penge til skiferie, bør I derfor have overvejet følgende:

  • Hvor skal i hen og hvad er priserne?
  • Er det en voksen eller familietur?
  • Ved stort pengebehov – kunne der være billigere alternativer?

Specielt punkt 3 er centralt, hvis du har haft problemer med at få godkendt en låneansøgning indtil nu. For med en billigere destination, vil dit lånebehov blive mindre og chancen for godkendelse større.

Tendensen er ret klar, når man ser på de mange skisportssteder i Europa. Norge er for små og store familier, eller for utrænede skiløbere. Her er pisterne typisk kortere og mindre stejle.

Tager du til Frankrig, Italien eller Østrig vil løjperne være markant længere og sværhedsgraden er generelt højere. Samtidig er det skisportsområder der i højere grad appellerer til voksenture eller ungdomsture. Ikke for børnefamilier.

Vores anbefalinger til skituren

  • Børnefamilier og utrænede skiløbere: Norge
  • Ungdomsture, trænede skiløbere, voksen gruppe: Frankrig, Italien og Østrig.

I forlængelse deraf skal det nævnes, at Norge generelt er markant billigere. Tager I først til sydligere himmelstrøg med sne, vil prisen bliver betydeligt højere.