Internetbanker i Danmark

Der er mange gode internetbanker i Danmark, med hver deres at byde på. Så hvem er bedst? Hvem er billigst? Danlaan.dk har set nærmere på markedet, de mange muligheder og lavet en sammenligning af online banker i Danmark.

Få et godt indblik i hvem du skal vælge, alt efter din situation og pengebehov. Der er mange internetbanker at vælge imellem på det danske marked, så det er kun positivt at du kan ansøge gratis og uforpligtende. Det gør det nemlig lettere, at identificere den billigste løsning, via flere tilbud.

Sammenlign online banker i DK

Du bør altid sammenligne online banker i DK, inden du vælger at takke JA til en låneaftale. Dels før du overhovedet ansøger og dels efter du har modtaget tilbud retur, hvor du kan sammenligne deres ÅOP, renter og generelle vilkår.

For at hjælpe dig på vej, har vi udvalgt 3 forskellige udbydere du bør overveje, alt efter hvilken situation du står i. Her er tre gode bud:

Bank Norwegianfor dig der mangler mange penge

Bank Norwegian er udbyderen, hvor du kan søge flest penge online, med en beløbsgrænse på 400.000 kr. Hvis du har et stort pengebehov, er det altså stedet at vælge. Specielt fordi du blot skal være 23 år og have fast arbejde, så har du gode muligheder for godkendelse.

Santander Bank – for dig der kun er 18 år

Santander Bank er en udbyder, hvor du blot skal være 18 år for at kunne søge. I modsætning til mange andre internetbanker, er dette en mulighed for studerende og andre unge danskere, der mangler lidt penge på kontoen.

Lendonfor dig der vil have et lille gratis lån

Lendon er en oplagt udbyder, hvis du har et mindre pengebehov på 3.000 eller 4.000 kr. De tilbyder nemlig gratis lån i 30 dage, til deres nye kunder. Så hvis du har brug for lidt kortvarig likviditet på kontoen, er det en prisvenlig løsning. Husk du skal kunne betale pengene tilbage!

Udvalget er bedre og billigere end længe

For dem der har en vis alder eller måske har prøvet at låne penge online, for mange år siden, vil vide udvalget nærmest aldrig har været bedre eller billigere. Dette uanset om du søger mindre kviklån i 30 dage eller større forbrugslån over 60 måneder. Der er noget for enhver smag, så du er mindre afhængig af den enkelte aktør.

Bliver du afvist ét sted, har du næsten altid en 2-4 andre gode muligheder på hånden, hvor du kan ansøge. Det er én af mange grunde til at online bankerne er blevet et stærkt alternativt til landets pengeinstitutter. Specielt hvis de bruges rigtigt, for du bør fortsat holde dig fra at optage gæld til en høj rente.

Antal nye internetbanker, kan ikke tælles på én hånd

Der er kommet rigtig mange nye internetbanker, at de ikke kan tælles på én hånd. Der kommer hele tiden nye firmaer, koncepter og white labels på markedet, hvilket bidrager til en bred vifte af muligheder og større konkurrence lånefirmaerne imellem. Så i bund og grund er det kun positivt for dig som kunde, så længe du kan overskue udvalget.

For at vise hvor meget gang der er i udviklingen, vil vi her nævne en lang række af de nye online banker (lånefirmaer), som er kommet på det danske marked, inden for det seneste års tid:

  • Anna Finans
  • Føniks Privatlån
  • Nordisk Lån
  • Profillån
  • Turbolån
  • Lendon
  • Modus Finans
  • MiniFinans

Dette er blot et supplement til alle de eksisterende aktører. En anden positiv ting ved de nye internetbanker er, at de er relativ forskellige. Det betyder nogle fokuserer på kviklån, mens andre fokuserer på forbrugslån, nogle helt tredje på at tilbyde dig særlige fordele som kunde. Der er altså ikke blot tale om en bredere vifte af muligheder, men ligeledes et mere nuanceret sortiment af online banker i Danmark.

Danlaan.dk ser rigtig positivt på udviklingen og glæder os hver gang der kommer en ny aktør på markedet. For vi ved det betyder én god ting for dig som forbruger: Mere pres på prisen og renterne.