Hvor meget kan jeg låne?

For mange forbrugere er det store spørgsmål: Hvor meget kan jeg låne?

Mulighederne er mange og svaret er svært at gøre kortfattet. Helt overordnet er der to elementer der påvirker dine muligheder. Det maksimale lånebeløb fra banker og udbydere på nettet, og ikke mindst dine private forhold.

For selvom et lånefirma som Santander Bank tilbyder beløb op til 350.000 kr. online, er det jo ikke sikkert DU kan blive godkendt til dette. Omvendt kan en succesfuld person med millionindtægt nok låne langt mere end 350.000 kr. Det bliver så bare i banken og ikke online.

Guide til hvor meget du kan låne online

Vi har lavet en kort guide til hvor meget du kan ansøge om at låne online. Om det så reelt er muligt, kræver at du får godkendt din ansøgning først.

Du har mulighed for at låne fra 1.000 – 500.000 kr. på nettet. Langt de fleste vælger kun at søge om lånebeløb under 50.000 kr. online og det er derfor i dette prisleje at der er klart flest udbydere.

Når vi rammer de større beløb, kommer vi nemlig ned på et håndfuld lånefirmaer. Man kan derfor sige at dine lånemuligheder bliver indsnævret, jo flere penge du vil låne. I hvert fald hvis du vil søge på Internettet.

Vi har lavet en oversigt over lånefirmaer på nettet, deres lånebeløb, alderskrav og ikke mindst ÅOP. Du kan se den på forsiden.

Det er altid vigtigt du er fokuseret på ÅOP når du sammenligner diverse tilbud, da procentsatsen medregner alle lånets forpligtelser og omkostninger. Det er derfor du altid bør ansøge flere steder, for at finde den mest fordelagtige rente og ÅOP.

Se også: Hvad koster det at låne penge?