Vil du gerne låne penge som 18 årig, men er blevet afvist i banken? Det sker for mange unge danskere, da de fleste er studerende og uden fuldtidsarbejde. Det gør det svært at overbevise banken.

Online er mulighederne anderledes gode og mange, selv for 18 årige. Der er flere lånefirmaer som accepterer ansøgninger fra unge på 18 år, men hvor du skal opfylde et par andre krav. Få overblikket hos os og se hvem der kan hjælpe dig her.

Online lån som 18 årig

Du bør altid starte med at skabe dig et overblik. Hvad er dine muligheder, som alternativ til banken? Vi har lavet en oversigt med online lån til 18 årige, hvor du gratis og uforpligtende kan ansøge:

Har du brug for flere penge og et “rigtigt” lån, gælder det om at se hvilke udbydere der kan hjælpe dig. Sammenlign og vurder mulighederne, så du ender med at finde den bedste løsning.

Du bør være opmærksom på at flere af udbyderne kræver du har en bestemt årsindtægt. Hos Robotlån og Nordisk Lån er kravet fx. på 150.000, så få tjekket at du også opfylder det kriterium som ansøger.

På den måde stilles der fortsat markante krav til din økonomi, ligesom der vil blive i banken. Om 150.000 kroner er for meget for dig, vil afhænge af om du har et deltidsarbejde. Det er i hvert fald sikkert, at de aktuelle SU-satser ikke er tilstrækkelige. Og hvis det er din situation og eneste indkomst, er det heller ikke klogt at søge lån.

Øvrige lånemuligheder for 18 årige

Der findes andre lånemuligheder for 18 årige, end dem du finder ovenfor følgende kan nævnes:

  • Aktivt Lån – op til 50.000 kr.
  • Ikano Bank – op til 300.000 kr.
  • Ekspres Bank – op til 300.000 kr.

Du har altså et fornuftigt udvalg af muligheder som 18 årig, selvom mange udbyder har valgt et højere alderskrav for deres ansøgninger. Så nok er dit udvalg mindre end normalt, men du har stadig godt med muligheder på hånden.

Vi anbefaler dig at få søgt mindst 2 steder, da du aldrig kan vide hvem der godkender dig, eller hvad du får tilbudt af rente mv. Ansøgningerne er gratis og derfor vil dette blot styrke dit udgangspunkt som forbruger. Gør dig selv den tjeneste.

Tænk dig om to gange!

Vi oplever desværre at mange unge, særligt 18 årige, ikke altid får tænkt tingene igennem ordentligt. Vi vil derfor anbefale dig at overveje det en ekstra gang, inden du sætter din underskrift på aftalen. Pengene skal betales tilbage igen og medmindre du har et studiejob, kan det vise sig at være vanskeligt som ung studerende. Det er ikke ligefrem den periode, hvor man har den største indtægt.

Så selvom vi ønsker at give dig overblikket på denne side, ønsker vi samtidig at appellere til din sunde fornuft. Så du ikke kommer til at lave et lån som 18 årig, du senere fortryder.