Gratis lån

Gratis lån kan nemt lyde for godt til at være sandt. Specielt når man læser om høje renter og låneomkostninger, men den er god nok. Der er flere lånefirmaer der tilbyder dig første lån gratis.

Det er godt nok kun på beløb op til 6.000 kr., men det kan jo være godt nok hvis du har brug for penge hurtigt og i en kortere periode.

Lån penge gratis uden renter

  • Gælder kun i 30 dage

Inden du hopper op af sofaen i jubel, så kan du kun søge om gratis lån på op til 6000 kr. og med en løbetid op til 30 dage. Det er kun et tilbud der kan benyttes af nye kunder og hvor du kan have pengene i 30 dage.

Netop de små beløb plejer at være ekstremt dyre, for de rummer samme højere startgebyrer, så konceptet med at tilbyde første lån gratis er ret genialt for både firma og dig som forbruger.

Vi har lavet en oversigt med flere af de udbydere, hvor du kan låne penge gratis uden renter (Lendon og Vivus):

 *Bemærk at det kun gælder første lån for nye kunder. 

 

Andre selskaber har haft samme mulighed i perioder, men vi anbefaler at du benytter udbyderne i oversigten. Udbyderne tilbyder kun første lån gratis, så det er kun en fordel at du har flere at vælge imellem – hvis du nu får brug for penge i flere omgange.

Vi er glade for at kunne henvise dig til de tre udbydere, da det kan spare dig mange penge.

Vivus

Når du skal vælge en af ovenstående udbydere, er det ikke altid nemt. Vi anbefaler ALTID at du søger hos flere, for at finde den laveste rente. I dette tilfældet er det mindre relevant.

Der er ingen tvivl om at Vivus er gode og populær, der generelt behandler deres kunder godt. Det er meget få dårlige sager de har på CV’et. Du kan altid tjekke anmeldelser eller besøge Trustpilot, for et indtryk af om de er noget for dig. Alt om deres låneforhold og krav, finder du i oversigten herover.

Lendon – Nyhed i Danmark

Lendon er en nyhed på det danske marked og relativ nye i vores oversigt. På Lendon.dk kan du låne 6.000 helt gratis og op til 10.000 for eksisterende kunder. Hvad du kan søge om hos dem, afhænger altså af om du er ny eller gammel kunde.

Dette giver dig endnu en mulighed for at optage gratis lån som kunde. Det vil være særlig attraktivt for dig, der allerede har benyttet dig af muligheden hos Vivus. Vi håber du tager godt imod Lendon, da vi er sikker på det bliver en populær udbyder i Danmark.

Gratis lån

Gratis lån

Hvad er forskellen på gratis lån og rentefri finansiering?

Undrer du dig over hvad forskellen er på et gratis lån online og den rentefrie finansiering du ofte kan finde hos diverse hvidevarer -og elektronikforhandlere? Vi kan godt forstå dig, for i bund og grund kan de minde meget om hinanden. Der er dog en række områder, hvor de adskiller sig væsentligt fra hinanden.

Du kan kun lave et gratis lån online i 30 dage, hvorefter pengene skal være betalt tilbage. Når du optager en rentefri finansiering ved køb af fx. nyt fjernsyn, hvidevarer etc. så har du typisk en markant længere løbetid. Det kan være på 6 eller 12 måneder, alt efter din investering. Det er derfor to meget forskellige løsninger og anvendelsesmulighederne vil generelt være hver sine.

Når du vælger at søge en rentefri kredit online, vil det typisk være 100 % gratis, hvilket betyder du heller ikke skal betale dyre gebyrer. Det kunne være et startgebyr eller lignende. Du kan ikke være sikker på det samme er tilfældet med den rentefrie finansiering på afbetaling. Her kan det sagtens være du slipper for renteomkostninger, men så bliver pålagt gebyrer i stedet. Og det kan jo give lidt samme resultat.

Kun gratis hvis du overholder aftalen!

Det er afgørende at du overholder aftalen, hvis du ønsker at dit kviklån skal forblive gratis. Det er kun hvis du afdrager pengene rettidigt, at du får fuld glæde af det gavmilde “velkomsttilbud” til nye kunder. Betaler du for sent, kan der sagtens komme rykkergebyrer og andre omkostninger, der gør det pludselig koster dig penge.

Vi anbefaler derfor at du anser disse gratis lån som en mulighed, hvis du har kortvarigt brug for penge, men ved du er i stand til at betale dem tilbage. Det kan være du venter på en månedsløn eller dagpenge, der går ind på kontoen i slutningen af måneden. Af samme grund bør du læse vilkårene grundigt igennem som altid, så du ved hvilke forhold og krav du skal overholde.

Lån penge gratis, men kun i 30 dage

Det er en ny virkelighed at man reelt kan låne penge gratis i 30 dage. Sådan var det bestemt ikke for bare 8-10 år siden, hvor kviklån ofte var ekstremt dyre og indebar høje omkostninger. Sådan er det ikke længere for nye kunder, hos Vivus og Lendon.

Det er afgørende at du har øje for den begrænsede løbetid på 30 dage, af flere grunde. Dels så du ved at du kun kan have pengene i en begrænset periode (30 dage). Dels så du er indforstået med at du skal kunne afslutte afbetalingen en måned senere.

Lån uden renter, men hvad med gebyrer?

Det er helt oplagt at spekulere over, om man så bliver pålagt en masse gebyrer. Det er en rigtig god idé generelt at tage forbehold når der markedsføres med lån uden renter, rentefri finansiering og hvad det ellers kan benævnes.

For det indebærer blot at du ikke bliver pålagt renteomkostninger, men normalt når du søger finansiering, kommer du til at betale stiftelsesomkostninger. Dertil kommer, at der kan være løbende gebyrer til administration og andre ting. Disse bør du have øje for, så eventuelle omkostninger ikke kommer bag på dig.

Vær altid OBS på gebyrer og ÅOP

Vær altid OBS på gebyrer og ÅOP når du søger penge, uanset om det er rentefrit eller ej. Det sikrer dig mod ubehagelige overraskelser og for at lånet skal være gratis, skal ÅOP være på 0 %. Hvis ÅOP står til at være andet, vil det ikke være gratis og så bliver du formegentlig pålagt gebyrer som omtalt.

Du må ikke lade dig forblænde af en rente på 0 % ved disse løsninger. Det er ÅOP du skal have fokus på og er den på 0 %, kan du være sikker på det er gratis.

Vi håber du er blevet klogere på de forskellige løsninger og begreber, for der kan være megen forskel på at være gratis og rentefri. Det behøver langt fra betyde det samme. Som forbruger bør du have det in mente, inden du beslutter dig.