Gratis lån

Gratis lån kan nemt lyde for godt til at være sandt. Specielt når man læser om høje renter og låneomkostninger. Det har tidligere været muligt med disse gratis lån på online markedet, hvor du kunne have pengene i 30 dage.

Aktuelt har du kun mulighed for at søge penge uden renter i 30 dage, som ny kunde hos bl.a. Lendon og Simbo. Se meget mere om mulighederne her.

Lån penge uden renter

  • Gælder kun i 30 dage

Inden du bliver for begejstret, så kan du blot søge lån uden renter i 30 dage, så det er stadig afgørende at du er opmærksom på omkostningerne. Det er kun et tilbud der kan benyttes af nye kunder.

Vi har lavet en oversigt med flere af de udbydere, hvor du kan låne penge uden renter (Lendon, Simbo og Ferratum):

 *Bemærk at det kun gælder første lån for nye kunder. 

 

Andre selskaber har haft samme mulighed i perioder, men vi anbefaler at du benytter udbyderne i oversigten. Udbyderne tilbyder kun første lån rentefrit den første måned, så det er kun en fordel at du har flere at vælge imellem.

Vi er glade for at kunne henvise dig til de tre udbydere, da det kan spare dig mange penge.

Når du skal vælge en af ovenstående udbydere, er det ikke altid nemt. Vi anbefaler ALTID at du søger hos flere, for at finde den laveste rente. I dette tilfældet er det mindre relevant.

Lendon – Nyhed i Danmark

Lendon er en nyhed på det danske marked og relativ nye i vores oversigt. På Lendon.dk kan du låne 500 og op til 15.000 kr.. Vi håber du tager godt imod Lendon, da vi er sikker på det bliver en populær udbyder i Danmark.

Det er i hvert fald en god start for nye kunder, at du får en rentefri periode på 30 dage.

Gratis lån

Gratis lån

Hvad er forskellen på gratis lån og rentefri finansiering?

Undrer du dig over hvad forskellen er på et gratis lån online og den rentefrie finansiering du ofte kan finde hos diverse hvidevarer -og elektronikforhandlere? Vi kan godt forstå dig, for i bund og grund kan de minde meget om hinanden. Der er dog en række områder, hvor de adskiller sig væsentligt fra hinanden.

Når du optager en rentefri finansiering ved køb af fx. nyt fjernsyn, hvidevarer etc. så har du typisk en markant længere løbetid. Det kan være på 6 eller 12 måneder, alt efter din investering. Det er derfor to meget forskellige løsninger og anvendelsesmulighederne vil generelt være hver sine.

Når du vælger at søge en rentefri kredit online, skal du dog fortsat være opmærksom på om du bliver mødt med nogle gebyrer. Det kunne være et startgebyr eller lignende.

I begge tilfælde kan det være du slipper for renteomkostninger, men så bliver pålagt gebyrer i stedet. Og det kan jo give lidt samme resultat. Du bør derfor altid have primært fokus på ÅOP-satsen, der vil afsløre dette.

Lån penge rentefrit, men kun i 30 dage

Det er en ny virkelighed at man reelt kan låne penge rentefrit i 30 dage online. Sådan var det bestemt ikke for bare 8-10 år siden, hvor kviklån ofte var ekstremt dyre og indebar høje omkostninger. Sådan er det ikke længere for nye kunder, hos Simbo og Lendon.

Det er afgørende at du har øje for den begrænsede løbetid på 30 dage, af flere grunde. Dels så du ved at du kun kan have pengene i en begrænset periode (30 dage). Dels så du er indforstået med at du skal kunne afslutte afbetalingen en måned senere.

Lån uden renter, men hvad med gebyrer?

Det er helt oplagt at spekulere over, om man så bliver pålagt en masse gebyrer. Det er en rigtig god idé generelt at tage forbehold når der markedsføres med lån uden renter, rentefri finansiering og hvad det ellers kan benævnes.

For det indebærer blot at du ikke bliver pålagt renteomkostninger, men normalt når du søger finansiering, kommer du til at betale stiftelsesomkostninger. Dertil kommer, at der kan være løbende gebyrer til administration og andre ting. Disse bør du have øje for, så eventuelle omkostninger ikke kommer bag på dig.

Vær altid OBS på gebyrer og ÅOP

Vær altid OBS på gebyrer og ÅOP når du søger penge, uanset om det er rentefrit eller ej. Det sikrer dig mod ubehagelige overraskelser og for at lånet skal være gratis, skal ÅOP være på 0 %. Hvis ÅOP står til at være andet, vil det ikke være gratis og så bliver du formegentlig pålagt gebyrer som omtalt.

Du må ikke lade dig forblænde af en rente på 0 % ved disse løsninger. Det er ÅOP du skal have fokus på.

Vi håber du er blevet klogere på de forskellige løsninger og begreber, for der kan være megen forskel på at være gratis og rentefri. Det behøver langt fra betyde det samme. Som forbruger bør du have det in mente, inden du beslutter dig.