Har du brug for et forbrugslån til at holde den ønskede konfirmation? Det kan være dyrt at holde en god konfirmation, men online kan du nemt og enkelt søge penge til formålet.

Se dine muligheder og find det bedste lån herunder. Ansøg gratis og uforpligtende.

Lån penge til konfirmation

 

Om finansiering af konfirmationen

En konfirmation vil typisk være dyrere end fx. barnedåben, alene på grund af arrangementet og menuen. Der vil typisk blive serveret en 3-retters menu, være servering og så koster det penge at leje enten lokaler eller festudstyr. Så hvor en barnedåb måske kan finansieres for 15-25.000 kroner, vil en konfirmation hurtigt løbe op i mindst 25000 kr..

Da du står for finansiering af konfirmationen som forælder, bør du fastsætte et budget, så I har et udgangspunkt når der skal findes lokaler, bestilles menu og hvad der ellers følger med. Online kan du låne op til 50.000 kroner hos flere udbydere, hvilket bør være nok til at finansiere det meste. Der er lånemuligheder for ethvert behov.

En anden mulighed er at du holder en mere skrabet fest, og får nære venner og familie til at bidrage på forskellige områder. Det kan være på maden, underholdningen mv. Jo mere du gør selv, desto billigere er det at holde. Så det kan være en vej til at begrænse omkostningen, så du enten kan finansiere det selv, eller blot skal ansøge om et mindre pengebeløb.

Sådan kan du spare på konfirmationen

Har du ikke lyst til at bruge hvad det koster, at holde den konfirmation I har snakket om i første omgang? Så findes der forskellige metoder til at begrænse omkostningerne og spare på budgettet. Vi kommer her med en række forslag til hvordan du kan holde det billigere:

  • Inviter færre gæster
  • Lej selskabslokaler og stå selv for maden
  • Hold festen i haven derhjemme
  • Spar musikerne og sæt Spotify på

Gode råd til konfirmation

Står du foran at skulle holde konfirmation for din dreng eller pige, er der en række ting som er gode at få styr på tidligt i forløbet. Først og fremmest bør du tage ansvar, men inddrage konfirmanden i hele processen, så det bliver et personligt arrangement. Og så han/hun lærer en masse af det undervejs.

Det skal være konfirmanden som laver invitationer, vælger menu osv. da det er deres fest, men støt al hvad du kan undervejs. Her er 5 af de ting der er vigtigst at få styr på. Resten giver nærmest sig selv.

  • Invitationer med ønskeliste
  • Vælg stedet – skal det holdes privat eller i lokaler?
  • Vælg menuen
  • Tøj til konfirmanden
  • Indslag (aftales med køkkenet/personalet)

Der kommer notorisk mange indslag og taler til en konfirmation. Disse bør aftales med personalet, der står for serveringen og ellers kan folk altid slå på glassene. Regner du med at tale til festen, vil vi anbefale dig at huske følgende:

Du skal tale lige fra hjertet og brug stikkord, frem for mange skrevne sætninger. Det gør talen mere personlig og levende. Husk at holde talen kort, så den ikke bliver for langtrukken og kedelig.

Vi håber du at fejre konfirmandens første fest som voksen. Det er på mange måder en festdag, hvor der ikke bør mangle noget og hvis det kræver et lån, må det være sådan.