Vil du gerne lave et forbrugslån til drone køb? Det er de færreste danskere som har 15.000 eller 20.000 kr. på kontoen til fri afbenyttelse. Ikke desto mindre er det ofte i det prisleje, at mange gode droner ligger.

Uanset hvad dit pengebehov er, kan du få hjælp til at søge lån til drone hos os. Vi giver dig overblikket og guider dig mod det billigste forbrugslån online.

Sammenlign forbrugslån hos os

Der er mange gode grunde til at sammenligne forbrugslån. Dels får du et overblik over dine valgmuligheder og dels er det nemmere at finde frem til den bedste løsning. Renterne og kreditomkostningerne kan svinge meget fra udbyder til udbyder.

Gør dig selv den tjeneste at sammenligne forbrugslån og ansøge hos flere firmaer, selvom det kan tage nogle minutter. I sidste ende kan det spare dig mange penge. Du kan komme i gang med at søge helt uforpligtende her:

Find det billigste lån på Danlaan.dk

Prisniveauet for droner

Forbrugslån til dronePrisniveauet for droner svinger rigtig meget. Hvis du går efter de helt primitive og skrabede modeller, kan de fås ned til omkring 2.000 kroner. Vælger du at gå efter de mest high-tech modeller, kan du koste op imod 60.000 kr. Sikkert endnu dyrere.

Men generelt set skal du forvente et prisniveau på mellem 4.000 og 40.000 kroner. I dette prisleje kan langt de fleste modeller finansieres, både smarte som simple varianter. Hvilken model du har udvalgt eller hvad den skal kunne, vil have en stor indflydelse på dit pengebehov.

Da du søger forbrugslån til drone, antager vi at du allerede kender dig eksakte pengebehov. I givet fald, kan du ansøge om dette via oversigterne på vores hjemmeside. Vi anbefaler også at du sammenligner købspriser hos forhandlerne, så du finder den billigste. Specielt når du skal låne til formålet, bør du være ekstra prisbevidst.

Lån til det du mangler

Du kan altid låne til det du mangler på nettet. Det gør ingen forskel om du søger et lån til ny drone, iPhone eller nyt fjernsyn. Udbyderne vil altid kreditvurdere dig, ud fra dine indsendte oplysninger, uden stillingtagen til formålet bag.

Det er derfor din privatøkonomi, årlige indkomst og alder, som er tre af de helt centrale elementer i vurderingen. Den kreditvurdering der afgører om du bliver godkendt eller ej. Når vi skriver at du kan låne til det du mangler online, er det altså ikke uden grund.

Kender du reglerne for droner (UAS) ?

Det er langt fra alle danske droneejere, der er bekendte med det komplette regelsæt og det har allerede medført flere uheldige episoder. De er heller ikke så simple, at de nemt kan huskes udenad.

Der er fx. forskel på hvor du benytter dronerne henne. Om det er i byområder eller i mere landlige omgivelser. Samtidig skal du have et dronebevis og være mindst 18 år.

Få et grundigt indblik i de mange forhold på her på Droneregler.dk. Der har allerede været flere historier i medierne om misbrug af dronens mange anvendelsesmuligheder og hvis du gerne vil holde dig inden for lovgivningen, bør du tjekke op på reglerne inden brug.