Med et drivhus kan du gro smukke planter året rundt, plante grøntsager, friske bær og urter til madlavningen, eller bare sidde inde og nyde solens stråler gennem glasset. Vil du have råd til lige det drivhus, du går og drømmer om, så kan du låne penge online.

Vi hjælper dig gennem processen og giver dig gode råd til, hvad du kan bruge dit drivhus til.

Søg nemt lån til drivhus online

Det er hverken vanskeligt eller tidskrævende at søge om et online forbrugslån til drivhus. Det er nemlig sådan, at der findes rigtig mange online udbydere, der tilbyder forbrugslån med rigtig gode vilkår. Der kan du søge direkte via hjemmesiden ved at udfylde informationer om dit ønskede lån og om dig selv. Det gælder blandt andet ønsket beløb og løbetid, personlige informationer om navn, adresse o.l. samt oplysninger om din økonomiske situation.

På baggrund af disse udarbejder selskabet på kort tid et personligt tilbud til dig, hvor du så kan se, hvilken rente du kan tilbydes, og om du kan blive godkendt. Hele denne proces kan klares i løbet af ganske kort tid, og det er både gratis og uforpligtende at ansøge om et lån til nyt drivhus. På den måde kan du i løbet af 1-2 dage have pengene på kontoen, så du kan få råd til dit nye drivhus.

Søg om forbrugslån

Sådan får du mest ud af dit drivhus

Det gælder om at indrette sit drivhus praktisk, så man får plads til alt det, man ønsker at dyrke. Og det afhænger selvfølgelig helt af, hvor din interesse ligger. Det kan være, at du er erfaren i haven og gerne vil give dig i kast med en lang række forskellige slags planter og urter. Så kan det være en fordel at indrette drivhuset i områder, så du for eksempel har grøntsager ét sted, urter et andet osv. Men du kan selvfølgelig også sortere dem efter, hvor meget vand de skal have, hvor længe de skal gro eller noget helt andet.

DrivhusHusk at lave små gange og veje, der fører rundt til alle bedene, så det ikke bliver kringlet og besværligt, når du skal give planterne vand, jord eller næring.

Det kan også være en god idé at gøre plads til et lille siddeområde i drivhuset. Det behøver ikke være andet end et bord og to stole, og det er naturligvis ikke et must, men mange synes, det er hyggeligt at have en siddeplads i drivhuset, hvor de kan sidde og slappe af. Her har du nemlig en dejlig varme hele året rundt, når solen skinner – ikke kun om sommeren. Og så sidder du i de dejligste, grønne omgivelser!

Tips til at komme godt i gang

For nybegyndere er det en god idé at søge vejledning hos en plantehandler eller på nettet, så du kommer godt fra start. Men også for de erfarne gælder det, at drivhuse kan være et stort arbejde. En god idé er ikke at starte alt for ambitiøst.

Start derfor med nogle få planter, og vælg gerne nogle af de mest simple, så ikke kræver så meget pasning og pleje. På den måde får du succes fra starten og får dannet et godt grundlag, og så kan du bygge videre herfra. Du skal naturligvis også sørge for, at du har alt det nødvendige udstyr, så du ikke pludselig skal ud og købe vandkander, jord, frø, potteplanter eller lignende, når du er midt i arbejdet og godt i gang med projektet.