Har du brug for et forbrugslån til barnedåb, har du gode muligheder for at få det online. Det kan godt være svært at overbevise banken om du skal have et lån på 10.000, 15.000 eller 25.000 kr. til at holde præcis den barnedåb, du drømmer om.

Vi ser på dine muligheder for at låne penge til forestående barnedåb online. 

Lån penge til barnedåb

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Kort om ansøgningsprocessen

Er det første gang du søger penge online, vil du sikkert gerne vide hvordan ansøgningen forløber. De forskellige trin er ret standard og enkle, uanset hvor du vælger at ansøge.

Du skal starte med at vælge dit ønskede lånebeløb og løbetid, hvorudfra du kan se månedlige ydelse du skal betale. Her skal du sikre dig, at der er plads i budgettet til at betale ydelsen. Herefter skal du udfylde dine personlige informationer som navn, adresse, CPR, indkomst mv.

Når det er gjort sender du reelt bare ansøgningen afsted, det tager 5-10 minutter, og så modtager du svar retur inden for 1-3 dage. Processen er på mange måder hurtig og ligetil. Vælger du at søge flere steder, øger du din chance for at blive godkendt og for at finde det billigste lån til barnedåb.

Barnedåb og pris

Prisen på en barnedåb afhænger meget af hvordan du ønsker at holde festen, efter barnet er døbt. Du kan vælge at holde det tæt ved kirken, hvor du får nogle til at stå for at levere maden, men hvor serveringen sker via et buffetbord. Eller du kan vælge den mere eksklusive løsning, hvor du finder et hyggeligt spisested, hvor I kan få mad med servering og eget lokale.

Ingen af delene er gratis, men specielt sidstnævnte vil have en vis pris pr. kuvert. Omvendt vil de fleste føle at barnets første fest skal holdes med manér og så er det altså bare mere lækkert. Også selvom det kan ende med at koste ekstra. De fleste barnedåber bør kunne finansieres for 15-20.000 kroner.

Uanset hvad du finder på, har du gode muligheder for at søge finansiering af barnedåb online, hvor du kan ansøge om forbrugslån på alt fra 500 – 500.000 kr., alt efter hvem du vælger. Danlån har mange relevante oversigter, der kan give dig overblikket.

Gode råd til barnedåb

Gode råd kan være dyre og hvis det er din første barnedåb som forælder, bør du spidse ører nu. Vi giver dig nemlig en række gode tips og anbefalinger, du bør skrive dig bag øret.

 • En barnedåb forløber langt mere roligt og afslappet, end fx. bryllupper, så tag det helt roligt!
 • Kontakt præsten i god tid og få aftalt dato.
 • Du mødes med præsten nogle uger før, for at aftale det praktiske.
 • Du skal aflevere barnets fødsels- og navneattest, samt tilsvarende som forældre. Navn og adresse på fadderne er også nødvendigt.
 • Inviter tidligt, så du er sikker på alle kan komme.
 • Beslut hvem der skal være gudmor/gudfar og faddere (2-5 faddere).
 • Faddere er typisk familiemedlemmer eller nære venner.
 • Gudmor/Gudfar er personen som bærer barnet. Der kan typisk kun være én.
 • Alle disse skal sidde tæt ved barnet i kirken.
 • Den klassiske bordpynt bør være lyseblå/lyserød, alt efter om det er en dreng eller pige.
 • Dåbskjolen – I bør kunne finde en, der løber i familien.
 • Barnet skal være navngivet inden for 6 måneder.

Er du bange for at glemme vigtige detaljer, midt i al planlægningen? Så kan vi anbefale dig at besøge Folkekirken.dk, hvor de har skrevet en artikel om ting du skal huske.