Tiden med dybe fjernsyn og VHS bånd er for længst ovre, fremtiden er Smart TV. Det giver dig en bred vifte af muligheder som bruger og selvom de kan være dyre, vil det bestemt være en investering du bliver glad for.

Se mere om finansiering af Smart TV og hvilke 3 modeller du bør overveje, når du kommer så langt. For der er mange varianter at vælge imellem. Alt om lån og køb af nyt Smart TV.

Forbrugslån til nyt Smart TV

Har du brug for et forbrugslån til nyt Smart TV, kan du søge det flere steder. Du kan snakke med banken, men hvis de afviser din forespørgsel er online udbyderne blevet et godt alternativ. Ikke mindst fordi ansøgningsprocessen er enkel, med hurtigt svar og så er renterne mere attraktive end længe.

Du kan altid se dine muligheder for at søge online finansiering af Smart TV, via oversigterne på Danlaan.dk. Disse vil være de samme, uanset om du søger lån til nyt Smart TV, ny computer eller noget helt tredje. Årsagen er, at de ikke blander sig i formålet, da de primært fokuserer på din privatøkonomi.

Se også: Forbrugslån til ny computer

Finansiering af Smart TV’et hos forhandleren

Der er ligeledes en mulighed for at få finansieringen køb af Smart TV hos nogle forhandlere; en mulighed der kan overvejes, men hvor ud bør forholde dig kritisk til omkostningerne, som hvis du lånte online. Flere elektronikforhandlere samarbejder med eksterne lånepartnere, der kan minde om online udbyderne. Så undersøg gerne flere muligheder, så du finder den billigste løsning.

Forbrugslån til Smart TVDe steder hvor der tilbydes rentefri finansiering af Smart TV bør du forholde dig kritisk til, om det vitterligt er gratis eller blot indebærer en masse gebyrer. For rentefrit er ikke altid lig med gratis – en vigtig detalje at huske. Når dette er sagt, kan det godt være en god løsning at søge forbrugslån til Smart TV via forhandleren.

Kom i gang med at dine streame favoritserier

Der er mange fordele ved at fælge et Smart TV og en af de altoverskyggende, er muligheden for at gå på internettet, så favoritserierne kan streames. Streaming er blevet ekstremt udbredt, ikke bare i Danmark, hvor denne type fjernsyn er fremtiden uden tvivl.

Det giver dig en bred vifte af serier, programmer og film at se hver aften, så underholdningen er sikret hvis du keder dig. På mange måder vil det derfor være en god langsigtet investering.

3 modeller ud bør overveje

– Udvalgt inden for et fornuftigt prisleje

Vi har udvalgt 3 gode og prisvenlige modeller, inden for et prisleje hvor de fleste danskere kan være med. Vi har anvendt forskellige guides og testsider som Alatest.dk, til at indsnævre os til kandidatfeltet. Der findes helt sikkert endnu bedre modeller derude, hvis du er indstillet på at investere over 25.000 kr. på det.

  1. LG OLED65E6 Smart TV – fundet til 24.999,-
  2. Philips 55POS901F Smart TV – fundet til 19.999,-
  3. Samsung UE55KS9000 Smart TV – fundet til 17.457,-

De har hver især sine styrker og svagheder som du bør se nærmere på, for endeligt at vurdere om de er noget for dig. Der er dog ingen tvivl om det er super populære modeller hos både anmeldere, testsider og brugerne selv. Om du så synes det er over dit budget, må være din vurdering.