Hvis din gamle græsslåmaskine eller plæneklipper ikke fungerer optimalt, så er det både hårdt og tidskrævende at slå græsset. Ligesom du faktisk kan risikere at gøre skade på plænen. Uden en velfungerende plæneklipper bliver haven hurtigt grim og tilvokset, og derfor kan det være nødvendigt hurtigt at investere i en ny, når den gamle går i stykker.

Men hvad er dine muligheder, hvis du ikke har råd til at købe din plæneklipper kontant her og nu? Og hvilken model bør du egentlig vælge?

Søg lån til ny plæneklipper

Prisen på en ny plæneklipper varierer enormt meget afhængig af størrelse og kraft, model, type osv. Derfor er det vanskeligt at fastsætte et prisniveau. Men uanset hvad, så er der mulighed for at få økonomisk hjælp i form af et forbrugslån, hvis du ikke har råd til at købe din nye plæneklipper her og nu.

Det er et godt alternativ til eksempelvis at købe den på afbetaling hos forhandleren. Du får nemlig virkelig meget frihed og fleksibilitet, når du vælger et online forbrugslån. Du vælger selv beløb og løbetid, så det passer til dine behov og din økonomiske situation, og samtidig vælger du fuldstændig selv, hvad pengene skal bruges på.

Finansiering af robotplæneklipperDerfor har du mulighed for at bruge hele beløbet på ny plæneklipper, eller du kan investere i eksempelvis nye planter, gødning eller andet haveudstyr i samme omgang. Et godt råd er aldrig at låne mere, end du egentlig har behov for. Større forbrugslån vil nemlig altid være vanskeligere at nedbetale, fordi de samlede renteomkostninger bliver højere, og fordi det samlede beløb naturligvis er større. Derfor bør du altid have en idé om dit forventede forbrug, inden du søger om finansiering online.

Robotplæneklipper vs. plæneklipper

I de seneste år er robotplæneklipperen blevet et meget populært valg rundt omkring i landet. Robotplæneklipperen kører på egen hånd rundt i din have og slår græsset, hvilket betyder, at du ikke engang selv behøver at være til stede. Den undgår diverse forhindringer ved hjælp af en sensor, og den lille størrelse betyder, at den kan komme ind i de fleste afkroge og hjørner.

Fordelen med en almindelig plæneklipper er dog, at du selv kan sikre, at resultatet bliver som ønsket. Du løber ingen risici i form af, at robotklipperen ikke når ind i alle hjørner, eller at den måske kører over planter, bede osv. Det skal dog nævnes, at de nyere modeller er enormt veludviklede og kalibreret til at undgå lige netop sådanne uheld. Desuden er det jo væsentligt, at den almindelige græsslåmaskiner sørger for, at du får både frisk luft og motion, når plænen skal slås.

Hvad er det rigtige valg for dig?

En robotplæneklipper er det oplagte valg til dig, der ikke selv har tid til at slå græsset eller ønsker at gøre det. Det kan være, at din plæne er meget stor, eller at der er mange besværlige små kroge og lignende, som er vanskelige at komme ind i med en plæneklipper.

Har du en mindre og helt simpel, firkantet græsplæne, så kan du med fordel beholde den manuelle græsslåmaskiner, hvis du altså ønsker at bruge tid på det. Det vil som regel ikke være en særlig tidskrævende opgave, og du kan investere i en noget billigere maskine, hvis du ikke skal ud og have fat i en robotplæneklipper.