Har du cyklen klar til sommerferien, så den kan få gas i det danske sommervejr?

Mange danskere elsker at tage på cykelferier inden for landets grænser, hvor vores mange øer er oplagte destinationer.

Danlaan tager her et afbræk fra de normale låneartikler og ser her nærmere på hvorfor cykelferier er så populære i Danmark – og hvordan du kan skaffe finansiering, hvis du har brug for en ny cykel inde i drager afsted.

Cykelferier er populære i Danmark

Det danske landskab er smukt og kuperet mange steder, hvilket gør cykelture oplagte. Specielt for naturglade danskere, er det en god kombination af aktiv ferie, der samtidig er super afslappende.

Man kan vælge at arrangere disse typer ferier på mange måder og en af de klare fordele er, at man slet ikke er bundet til noget. Du kan frit cykle fra by til by, hvis det er hvad du foretrækker.

En billig ferieform

Man skal heller ikke glemme at cykelferier er en rigtig billig ferieform, hvilket må tiltale mange danske familier. Særligt dem med et presset budget, hvor der ikke kunne findes 10-20.000 kroner til en udlandsrejse.

Cykelferie med familienMange vælger at kombinere cykelferien med et sommerhusophold, hvor man klarer transporten med benene og derved får en oplevelse undervejs. I kan selv gøre det samme, selv hvis i ikke ejer et sommerhus. For der er sikkert bekendte og ellers kan man leje sommerhuse i det meste af Danmark.

Når I så kommer frem, kan I vælge om det skal være ren afslapning eller om I vil tage på ture, med sommerhuset som jeres faste udgangspunkt. Hos VisitDenmark har de samlet 7 forskellige cykelruter du med fordel kan overveje.

Danmark er en af de mest cykelglade nationer i verden, det viser mange tal og undersøgelser. Hvis du er én af mange der cykler meget, bør du helt sikkert sørge for at have en velkørende og god cykel. Specielt hvis den skal anvendes under en hel ferie. Det er bare ikke altid at pengene rækker.

Brug for finansiering?

Man kan vælge at købe en billig brugt cykel, men en god ny model behøver ikke at koste mere end 4-6.000 kroner. Og så kan den holde i mange år. Du har mulighed for at søge lån op til 10.000 kroner mange steder online, hvor de hurtigt og effektivt behandler din låneansøgning.

Så længe du er ude af RKI og har en fast indkomst, har du gode chancer for at blive godkendt.

Relateret artikel: Lån penge til cykel online