Vil du gerne finde det bedste kreditkort på markedet? Det bør altid være din ambition, når du skal finde dit næste kreditkort og der findes mange løsninger, hvor der er fordele inkluderet.

Det kunne være i form af en rejseforsikring, lukrative rabatter eller andre typer fordele. Danlaan gør dig klogere på de forskellige løsninger og muligheder lige her.

Få et kreditkort med fordele

Du kan få kreditkort med fordele hos flere udbydere, men på det danske marked, er det sjældent de samme fordele der er tale om. Samtidig er både renter og kreditbeløb ret forskellige. Det er derfor afgørende at du undersøger mulighederne grundigt, inden du tager en beslutning.

For at hjælpe dig, har vi set på tre af de mest anvendte udbydere og skitseret, hvad de kan tilbyde dig. Se mere om hver enkel herunder:

Bank Norwegian

  • Kredit op til 100.000 kroner

Ikano Bank

  • Kredit op til 50.000 kroner
  • Fordel: Nye rabatter hver måned

Santander Consumer Bank

  • Kredit op til 50.000 kroner
  • Fordel: 45 dage med rentefri kredit
  • Fordel: Mulighed for forsikring mod arbejdsløshed

Som det fremgår, kan nogle tilbyde dig en afbestillings- og rejseforsikring, mens andre kan sikre dig mod arbejdsløshed. Fordelene er vidt forskellige og du bør vælge, det du har mest brug for.

Rejser du meget bør du fx. overveje Bank Norwegian kreditkortet, for at få glæde af deres fordel. Se mere om kreditkort med rejseforsikring her.

Er kreditkort det rigtige for dig?

Det næste spørgsmål er om kreditkort er det rigtige for dig, eller om du har mere brug for en kassekredit i banken. En mulighed for at overtrække kontoen, eller hvad de nu kan tilbyde dig.

Eller om et forbrugslån er en bedre og billigere løsning for dig. Det er meget svært at vurdere udefra, da det afhænger af mange forskellige faktorer. Hvad skal du bruge pengene til, er du i stand til at styre, hvis der går 50.000 ind på bankkontoen og hvordan hænger din økonomi sammen.

Alt vi kan opfordre dig til, er at reflektere over om kreditkortet er den rigtige løsning for dig. Et online kreditkort er ikke den eneste mulighed, så husk altid at få overvejet dine alternativer.

Lån er altid et alternativ

Lån er altid et alternativ, men bør primært anvendes hvis du har brug for X antal kroner til noget bestemt. Det kunne være renoveringer af boligen, uforudsete regninger eller køb af en ny bil. Her har du brug for mange penge upfront og det kan et forbrugslån give dig.

Kreditkort-løsningen vil i højere grad give dig et ekstra kort, du kan bruge når du shopper, køber flybilletter, tager på ferie i udlandet etc. De anvendes i praksis lidt anderledes, så formålet bør have en betydning for hvad du bør vælge.

Ej at forglemme betydningen af den rente og ÅOP du kan få tilbudt. Der kan jo være gode grunde til at vælge den ene løsning, frem for den anden, såfremt det indebærer en lavere rente og færre omkostninger.