Danlaan.dk er en hjemmeside med primært fokus på privatkunder og private lånere, men i denne artikel skal det handle om et nyt låneprogram til små danske virksomheder (SMV’er).

Banknordik og Nordiske Investeringsbank (NIB) er nemlig gået sammen i et samarbejde, der skal udgøre en værdi af svimlende 300 millioner kroner.

Det kan mange af de mindre danske firmaer nu få en andel af, da Banknordik har fået yderligere mulighed for at tilbyde finansiering. Læs mere om låneprogrammet her. 

Banknordik med flere lån til erhvervskunder

Samarbejdet består i at NIB har givet Banknordik adgang til en masse finansielle midler, der så vil blive allokeret efter bedste evne. Planen er at bruge dem på lån til små og mellemstore virksomheder ifølge Janus Petersen, direktør i Banknordik.

Man kan derfor roligt sige at Banknordik har fået en form for kapitalindsprøjtning, eller lånefacilitet, der skal fordre muligheden for at tilbyde flere erhvervslån.

Lønsomme virksomheder og miljøprojekter

Det helt centrale fokus vil være på lønsomme danske virksomheder, der bare har brug for yderligere kapital, ligesom flere miljøprojekter kan komme i spil.

De 300 millioner kroner vil altså blive anvendt fornuftigt og det kommer til udtryk i krav fra den Nordiske Investeringsbank, der lægger penge til programmet. Alle projekterne skal nemlig overholde de kvalifikationskriterier som NIB har opsat.

Der er derfor ingen tvivl at samarbejdet er tæt og gensidigt, men det bliver Banknordik der kommer til at være låneudbyderen for dig som erhvervskunde.

 

 

Hvis du har brug for finansiering i virksomheden, bør I derfor se nærmere på den nye og bedre lånemulighed hos Banknordik. Man kan i hvert fald forvente at de bedste miljøprojekter og rentable virksomheder, vil have gode muligheder for at få et erhvervslån.