Bank Norwegian kreditkort er en af mange finansielle ydelser som den norske netbank tilbyder deres kunder. Men det er ikke tilfældigt at netop deres kreditkort er blevet ekstremt populært hos mange.

Det medfører nemlig en lang række fordele, der er værd at gå efter. Et Bank Norwegian kreditkort er med forsikring, gebyrfri brug og med muligheden for at optjene CashPoint. Specielt på det norske marked, er det selvsagt populært med så mange der flyver med Norwegian selskabet. Læs mere om deres Visa kort her.

Få et kreditkort med forsikring

De fleste er vant til at et kreditkort primært kan anvendes til at betale for varer og med en kredit op til 50.000 kroner. Via et Bank Norwegian kreditkort kan man få en kredit op til 100.000 kr. og så følger der en lang række fordele med.

Det indebærer en rejse -og afbestillingsforsikring, på de køb du laver med kortet. Derved behøver du ikke selv at betale for en ekstraordinær forsikring, når du tager på rejse.

Samtidig kan du optjene op til 20 % CashPoint hos Norwegian, så hvis du vælger at købe flybilletterne hos dem, kan du spare en del penge på den måde. Sidst er det værd at nævne deres 45 dages gratis kredit, som de kendes fra tilsvarende kortløsninger på markedet.

Så ikke nok med at det maksimale pengebeløb er dobbelt så stor som normalt, så får du tilmed en række markante fordele oveni. Klare grunde til at Bank Norwegian kreditkort hurtigt er blevet udbredte.

Søg om Norwegian kreditkort online

Alle med interesse i et Norwegian kreditkort skal ansøge online, præcis som når du ansøger om lån på nettet. Her skal du angive dine personlige informationer som fødselsdato, navn og e-mail mv. og hele processen tager ikke længere end 5 minutter.

Det er vigtigt at understrege Bank Norwegian er en netbank og ikke et klassisk pengeinstitut, med lokale filialer hvor du kan booke møder og lignende. De har fjernet denne del og en masse af det bureaukratiske besvær, der nogle gange kan være i banken.

Det er én af flere årsager til at de kan holde deres rente på et lavt niveau og det har gjort dem til et solidt alternativ til din egen bank. De kan nemlig tilbyde meget mere end kreditkort. Vi har lavet en kort oversigt med deres 5 primære produkter:

  • Kreditkort
  • Refinansiering
  • Forbrugslån
  • Netbank
  • Opsparingskonto

Vi håber du har fået et bedre indblik i det norske firma Bank Norwegian og hvad deres kreditkort tilbyder af muligheder og fordele for deres kunder.

Relateret på Danlaan: Kreditkort vs. debetkort – og deres forskelligheder